Hogyan készítsek szellemtáblát?
Olvastam csomó dolgot róla de szeretném ha kifejtenétek hogy hogyan érdemes használni én most akarok készíteni egyet egy régi sírkő táblából(nem lopott csupán az illető lecserélte egy másikra)
Illetve Ékezetes beszúk és a hosszú ékezeteseknek is kell rajta szerepeljenek ha magyar?
Teljesen mindegy mire írod fel a betűket s számokat.Sírkőre vagy anyád gyúródeszkájára, mielőtt nekilátsz itt a youtubon
találsz néhány filmet Quiju és Quiju-tábla címen.(szinkronos). Mozifilmek. Mind a kettőt én végignéztem és minden táblagyártóval megnézetném s utána megkérdezném érdekli e még a tábla. Különben valahol nekem is megvan bár én nem nagyon használtam mert az írózsámolyt jobban szeretem.
Azt is olvastad, hogy az Ouija egy társasjáték (8+ éveseknek), és annak része a tábla? A Hasbro terméke, tehát a játék része hogy a gyerekek saját akaratukkal mozgatják a táblán a dolgokat, semmi köze semmilyen természetfeletti erőkhöz. Kizárólag akkor mozog a betűkön a sablon, ha valaki erőt fejt ki rá.
Tudod az a bibi hogy semmi garanciád nincs arra hogy a táblát eszközként felhasználva olyan szellem is bejelentkezik aki csak ártani akar annak aki megnyitotta számára a szellemvilág kapuját.
Csak egy ebben jártas,jól képzett az összes védelmi mechanizmusokat ismerő és alkalmazni tudó egyén használja nem "gyermekjátékként" a táblát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!