Hogy nyerhetnék a lottón?
Sehogyan!
Számítógép elemezi a feladott lottókat - abban a pillanatban, ahogy feladtad!
Számítógép fog sorsolni!
Abban pillanatban, ahogy kihúzták a számokat, - bent, a megfelelő szférában ismert az eredmény, mert kész az értékelés!
Csak abban az esetben lenne csalás, ha irányítani lehetne, melyik számot húzzák ki!
Egyértelmű, hogy ez - bár műszakilag, technikailag 100%-ig megoldható-, nem teszik meg, mert etikailag, erkölcsileg el vannak kötelezve azok az emberek a népeknek, akik ezt megtehetnék!
#1 elképesztő módon betalált az első válasza, itt van a lényeg, olyan ez, mint az isten képzett, tök jó meg minden, csak éppen hol vannak a valódi bizonyítékok? ? Mert ha ezek léteznének, és főleg úgy ahogyan az sokan elképzelik, akkor lennének látható jelei, például, hogy egy jósnő szépen megjósolja a számokat, a tudományban bízni ezért sokkal jobb, mert csakis megvizsgált, és bizonyítékokkal alátámasztott állításokat publikálnak, amiknek valóságáról mindenféle kísérlet tanúskodik.
A kérdésre röviden válaszolván, el kell találni a számokat, bár tudván, hogy milyen korrupt háttérhatalom irányítja a világot, én nem igazán hiszem el, hogy átlag ember megnyerheti a lottót, ha viszont igen, akkor egészen egyszerűen eltalálta a számokat, de nem trükkökkel.
Ha előre meglehetne tudni, akkor nem létezne a szerencsejáték.
Esetleg utazz el a jövőbe. Építesz egy autót, ami a jövőbe repít. Ennyi.
Ha ezt tudná bárki is akkor az illető már multi milliárdos lenne, vagy szinte az összes létező sorsoláson lenne valakinek teli találata.
Én eddig az ötösön, a hatoson minimálisat találtam el havi egyszer, mondjuk nem játszok minden héten csak akkor amikor eszembe jut akkor általában minden 3. alkalommal eltalálom a minimálisat ami fizet így az ára és még egy pici bejön legalább. Nagy összeget még sosem nyertem szinte. Kenózni életembe egyszer kenóztam azon nyertem már 600 Ft-ot de ahhoz 10-ből ha jól emlékszem 6 találat kellett. Tippmixen egyszer nyertem 10 ezer körül de szinte teljesen véletlenül jött össze annyi még pár éve, azt a pénzt külön tettem és apránként feltettem számomra érdekelt meccsekre a pénzt, 1000 Ft ha maradt belőle, de tanuló pénznek fogtam fel hogy nem szabad beleesni a szerencsejáték csapdájába, rosszabbul is járhattam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!