Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy nyerhetnék a lottón?

Hogy nyerhetnék a lottón?

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 18:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez ilyen egyszerű lenne, a sok kamujósnő nem az ezótévén majomkodna emeltdíjas SMS-ekért...
2016. okt. 9. 18:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
El kell találni a számokat, legalább kettőt az ötösön, hármat a hatoson, négyet a hetesen, ha jól tudom. De van másfajta is, annak végképp nem ismerem a szabályait.
2016. okt. 9. 18:40
 3/13 besenyőpistabácsi ***** válasza:
20%

Sehogyan!

Számítógép elemezi a feladott lottókat - abban a pillanatban, ahogy feladtad!

Számítógép fog sorsolni!

Abban pillanatban, ahogy kihúzták a számokat, - bent, a megfelelő szférában ismert az eredmény, mert kész az értékelés!

Csak abban az esetben lenne csalás, ha irányítani lehetne, melyik számot húzzák ki!

Egyértelmű, hogy ez - bár műszakilag, technikailag 100%-ig megoldható-, nem teszik meg, mert etikailag, erkölcsileg el vannak kötelezve azok az emberek a népeknek, akik ezt megtehetnék!

2016. okt. 9. 18:48
 4/13 anonim ***** válasza:

#1 elképesztő módon betalált az első válasza, itt van a lényeg, olyan ez, mint az isten képzett, tök jó meg minden, csak éppen hol vannak a valódi bizonyítékok? ? Mert ha ezek léteznének, és főleg úgy ahogyan az sokan elképzelik, akkor lennének látható jelei, például, hogy egy jósnő szépen megjósolja a számokat, a tudományban bízni ezért sokkal jobb, mert csakis megvizsgált, és bizonyítékokkal alátámasztott állításokat publikálnak, amiknek valóságáról mindenféle kísérlet tanúskodik.

A kérdésre röviden válaszolván, el kell találni a számokat, bár tudván, hogy milyen korrupt háttérhatalom irányítja a világot, én nem igazán hiszem el, hogy átlag ember megnyerheti a lottót, ha viszont igen, akkor egészen egyszerűen eltalálta a számokat, de nem trükkökkel.

2016. okt. 9. 18:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Veszel 43949268 db lottószelvényt, persze mindegyiket máshogy kitöltve.
2016. okt. 9. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

Ha előre meglehetne tudni, akkor nem létezne a szerencsejáték.

Esetleg utazz el a jövőbe. Építesz egy autót, ami a jövőbe repít. Ennyi.

2016. okt. 9. 19:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Vegyél lottószelvényt naponta életed végig, de nem egyet, hanem 10-20-at egyszerre valamikor csak bejön. Ha nem a főnyeremény, de egy kisebb összeg biztosan. :D
2016. okt. 9. 20:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Talald el azt a 85 szamot amit nem huznak ki, a maradek ototo jadszd meg!
2016. okt. 9. 20:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha ezt tudná bárki is akkor az illető már multi milliárdos lenne, vagy szinte az összes létező sorsoláson lenne valakinek teli találata.

Én eddig az ötösön, a hatoson minimálisat találtam el havi egyszer, mondjuk nem játszok minden héten csak akkor amikor eszembe jut akkor általában minden 3. alkalommal eltalálom a minimálisat ami fizet így az ára és még egy pici bejön legalább. Nagy összeget még sosem nyertem szinte. Kenózni életembe egyszer kenóztam azon nyertem már 600 Ft-ot de ahhoz 10-ből ha jól emlékszem 6 találat kellett. Tippmixen egyszer nyertem 10 ezer körül de szinte teljesen véletlenül jött össze annyi még pár éve, azt a pénzt külön tettem és apránként feltettem számomra érdekelt meccsekre a pénzt, 1000 Ft ha maradt belőle, de tanuló pénznek fogtam fel hogy nem szabad beleesni a szerencsejáték csapdájába, rosszabbul is járhattam volna.

2016. okt. 9. 20:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy napokkal kihúzásuk előtt bejelölöd a számokat!
2016. okt. 9. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!