Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hiába csinálok bármit is, a...

Hiába csinálok bármit is, a lottón soha semmit nem nyerek! Átverés lehet az ezotéria?

Figyelt kérdés

Agykontroll, vizualizáció, tudattal befolyásolni hogy melyik golyót húzza ki a gép, telekinlézis, -hogy az a golyó guruljon a szívócsőbe amit akarok, mentális befolyás,-hogy a kézihúzásnál a személy érezze a gondolathullámaimat,mágia-hókuszpókusz,mormolás, de semmi,jövőbelátás-na ez a legnagyobb bukta, mert állandóan láttam a számokat, csak nem azokat húzták ki.

Szóval átverés ez az egész?

Nem működik ezek közül semmi?

#nekamuzzá
2015. szept. 28. 23:30
1 2
 1/19 anonim válasza:
77%

Dehogy is simán lehet a világ dolgait befolyásolni. Az egész egy LEGO-s doboz, azt raksz belőle össze amit csak akarsz.

Biztos ott rontottad el hogy nem hívtad fel több tízezer forintért valamelyik hoimokos mesterjóst, mint az a sok tudatlan paraszt jellemzően ostoba öregasszony akik betelefonálnak ezeknek az átverő jósdásoknak.

2015. szept. 28. 23:34
 2/19 anonim ***** válasza:
37%
Nem. a Lottó átverés ! Ugyanis számítógép érzékeli milyen számokat tettek meg és azt nem fogják se kihúzni.
2015. szept. 28. 23:35
 3/19 A kérdező kommentje:
A számítógépre én is gondoltam,de erre van az ezoteriában a telekinézis, megpróbáltam befolyásolni, de nem jött össze sose.
2015. szept. 28. 23:41
 4/19 anonim ***** válasza:
57%
Az agykontroll tudod mi? Ahogy szálltam ki a kádból a "székre"(most nem nevezem néven - persze nem olyanra gondolok, hogy Pista), majdnem ledőltem róla. Már hajlottam csavarodva hátra a földfelé, mikor a fejemben megállítottam a folyamatot és sikerült még rávenni a testem, hogy visszalökjem magam egyenesbe. Kicsit szédítő volt.
2015. szept. 28. 23:42
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
Nézd, pl. 90/5-ös lottón az 1 találatosra is csak 1:18-hoz az esélyed, a 2 találatosra 1:400,5-höz, 3 találatosra már csak 1:10692-höz. Ezek pedig nem túl jó oddsok.
2015. szept. 28. 23:49
 6/19 anonim ***** válasza:
23%

Ha nem sorsod könnyen meggazdagodni, akkor hiába erölködsz.

Képzeld el, hányan próbálják ugyanúgy befolyásolni a golyókat, mint te. Ezek végül kioltják egymást.

2015. szept. 28. 23:56
 7/19 A kérdező kommentje:

"Képzeld el, hányan próbálják ugyanúgy befolyásolni a golyókat, mint te. Ezek végül kioltják egymást."

De nekem elég nagy mentális erőm van a sok gyakorlástól.

A lottó még se akar összejönni.

Pedig a feljebb felsoroltak közül mindent kipróbáltam.

és az a baj ezek nem hivatalosan bejegyzett technikák, a próbléma miatt sehol nem tudok reklamálni!

2015. szept. 29. 00:06
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Milyen nagy mentális erőröl beszélsz ember? Még ha nem is tartanám hülyeségnek és nem véletlenül kerülnék ide, tételezzük fel, hogy tudsz tárgyakat mozgatni... Ebben az esetben már csak ebből mocskosul meg lehetne gazdagodni... De mégis hogyan mozgatnál egy olyan tárgyat, amiről nem tudod hol van, csak látod egy tévében...
2015. szept. 29. 07:17
 9/19 anonim ***** válasza:
44%
Abba azért belegondoltál, hogy mekkora valószínűséget kellene befolyásolnod? Vagy abba, hogy a módszerek, amiket kipróbáltál csak akkor működnek, ha teljesen elsajátítod, és maximális hatékonysággal tudod használni? Esetleg abba, hogy nem elég elképzelned valamit hogy a vágyat tárgya létrejöjjön? A telekinézisre eleve nem vagy képes, a mentális befolyásra szintén, agykontrollal, és vizualizációval meg a sokmillió az egyhez esélyt nem tudod lényegesen befolyásolni. A jövőbelátás meg olyasmi, ami a gyakorlott okkultisták között is ritka, nemhogy vasárnapi kísérletezők között. Nem feltétlenül a módszerben van a hiba, hanem a használó nem tudja alkalmazni őket megfelelően-vagy egyáltalán. És a nem megfelelő alkalmazási területet még ha hozzácsapod, akkor kiderül, hogy feleslegesen pazarlod az idődet.
2015. szept. 29. 07:58
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem az a sorsod, hogy munka nélkül pénzhez juss, tehetsz bármit, te olyan vagy, akinek mindenért meg kell dolgoznia.
2015. szept. 29. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!