Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Meddig tart a szerelmi kötés?

Meddig tart a szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 00:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
NE TEDD!!! Tök jól hangzik addig, amig rá nem jössz, hogy tk. egy átok! Aztán marad két zombi...
2010. máj. 3. 19:59
 12/23 anonim ***** válasza:
Amíg a válóper véget nem ér.
2010. máj. 3. 22:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére sok esetben nem működik.

Azért írom, hogy szerencsére, mert a szerelmi kötés tulajdonképpen egy rontás azáltal, hogy manipulálod a másikat (vagy próbálkozol vele).

Anno én is csináltattam és a fentiek kamatostól fizettették meg velem.

Az igazi szerelemnek nincs szüksége mágiára.

24/L

2010. máj. 4. 11:03
 14/23 A kérdező kommentje:
NEM én akarok szerelmi kötéssel pasit fogni. Hosszú lenne leírni a sztorit, de van valaki aki magához kötötte a barátját és a srác nem tudja megmondani miért van vele stb...csak szenved...
2010. máj. 4. 14:56
 15/23 anonim ***** válasza:
Aki "csinálta" a szerelmi kötést, az tudja csak feloldozni szerintem.
2010. máj. 6. 16:09
 16/23 anonim ***** válasza:
A srác puhap*cs szerintem, nincs itt semmilyen kötés.
2010. máj. 6. 21:23
 17/23 anonim ***** válasza:
51%

A srác tényleg egy puhap*cs, de attól még miért ne lehetne kötés? Amúgy addig fog tartani amíg a srác puhap*cs marad, vagy amíg a csaj ráun és lelép "élete szerelmével" akiről később kiderül hogy egy szadista állat aki bezárva tartja a pincében.

Karma.

Attól még a srác egy puhap*cs.

2010. máj. 7. 01:29
 18/23 anonim ***** válasza:
51%

Mind a mágus, aki a kötést létrehozta, mind a kliens nagy karmikus adósságot csinál magának. Anno én is elkövettem, még 2005-ben és a mai napig iszom a levét.

24/L

2010. máj. 7. 08:01
 19/23 anonim ***** válasza:

Én is csináltattam szerelmi kötést. Ugyanarra a pasira, nem is egyszer:) Most már együtt élünk, várjuk az első gyerekünket. Nem egy vadidegen pasira kell kötni, hanem valamilyen okból eltávolodott félre, akiben még vannak érzelmek, csak egy kicsit "eltévedt". Na én visszatérítettem magam mellé, és itt is marad míg élünk:)

A kötést is ésszel kell ám csinálni. Először is tudd hogy mit akarsz, legyél tisztában magaddal és az érzelmeiddel!

2010. máj. 20. 15:25
 20/23 anonim ***** válasza:

A szerelmi kötés minden esetben fekete mágia. Minden esetben, igen. Ha valaki el akar menni, hagyni kell. Tiszteletben kell tartani a másik szabad akaratát. Ha valaki kötözget, hatalmas árat fizet érte, és lehet, hogy élete végéig elkísérik a következmények. A másik embert manipulálni a legaljasabb dolog.

Aki szerelmi kötést csináltat, az nem a szívével, tiszta érzelemmel szereti a másikat, hanem csak egóból. A szerelmi kötést az csinálja/csináltatja, aki önző.

A leggusztustalanabb példa erre az, amikor valaki mágiával bekavar egy kapcsolatba, hogy a kiszemelt nőt/férfit elszedje a párja mellől, csak mert rá van izgulva.

24/L

2010. máj. 20. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!