Boszorkányság? Szerelmi kötés? Nem fog visszaütni?
Annyi mindent olvasni... Az általam ismert könyvben tiltják a kötéseket, a szabad akarat korlátozását. Ez visszaüt;
De rengeteg helyen ajánlják a szerelmi kötéseket, stb. Mit gondoltok, szabad ilyet csinálni? Azzal is ártunk másoknak, nem?
Nem akarok csinálni!!! Pont ez a bosszantó a számomra, h mennyien akarnak ilyesmit csinálni...! Szerintem ezzel csak ártani lehet!
A véleményekre vagyok kíváncsi, h hogyan juthat ilyen bárkinek is az eszébe és miért?!
Azt, hogy a mágia visszaüt a keresztények találták ki, hogy elrettentsék az embereket a mágia használatától, mert így az emberek okosabbak lennének és nem lehetne őket befolyásolni.
A szerelmi kötésekről nem sok semmit tudok, de szerintem egy elég nagy szemétség.
Tegyük fel, vki megköt vkit, vagy akár rontást küld rá. Bármit megtehet büntetlenül? Akkor hol az egyensúly?
Én inkább abban hiszek;
"Bármit megtehetsz, amíg nem ártasz másoknak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!