Mitől van ez? Vagy mi ez egyáltalán? Boszorkányság? Bővebben lent
Nos, a leszóló válaszok miatt már alig merem megírni ezt... Szóval, azzal kezdődött, h gyerek koromban mindenféle alakokat láttam, mire elvittek pszichológus-hoz. Utána tini koromban meghalt a papám; tudtam abban a pillanatban. Az emberekkel nagyon jól kijövök, mivel mindig tudom, milyen hangulatban vannak (és tényleg tudom). Mindig tudom, kiben milyen érzések kavarognak, sőt azt is, h miket gondolhatnak. Még hazudni sem nagyon tudnak nekem, mivel azt is érzem (ez kiakasztó, hiszen nem jó mindenről tudni) Aztán a bnőm anyukája beteg lett... Egyik éjjel azt álmodtam, h az orvos közli vele, h meg fog halni az anyukája. Másnap beszéltünk... és minden úgy zajlott, ahogy megálmodtam!
Szóval? Mik ezek a dolgok? Aki ért hozzá, írjon!!!
Akik mások hangulatát érzik azok az érzők, de agykontrollal is kifejleszthető hasonló, ugyanis azzla is érezhető másnak a hangulata és gondolata...
A jövőt megálmondi...sokakkal előfordul, velem is előfordult, sőt olyan is hogy valaki akinek hasonló képessége van ugyanazt álmodta amit én, csakhogy nem tudom megmondani úgy lesz-e mivel több év múlva bekövetkezőről volt szó...
Ez azt jelentheti h egy érzékeny "csatorna " vagy és annyit tehetsz h használva képességeid segítesz másoknak ...
Sőt fejlesztheted tudatosan is ezt a képességed !
Nem olyan buli ám!
Vannak dolgok, amikről az ember sokszor nem akarna tudni...
És még csak feltételeznem sem kell semmit az emberekről; így is sok mindent tudok róluk.
Ráadásul nem könnyű szétválasztani mások érzéseit a sajátodtól, főleg ha azok nagyon intenzívek (harag, bánat stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!