Boszorkányság? Szerelmi kötés? Nem fog visszaütni?
Annyi mindent olvasni... Az általam ismert könyvben tiltják a kötéseket, a szabad akarat korlátozását. Ez visszaüt;
De rengeteg helyen ajánlják a szerelmi kötéseket, stb. Mit gondoltok, szabad ilyet csinálni? Azzal is ártunk másoknak, nem?
Utolsónak: El kell hogy keserítselek, de boszorkányság létezik. És mágia is. Ha tetszik ha nem. Attól még hogy megtagadod attól még élni fog benned is.
Kérdezőnek: A sors mindig kiegyenlíti a számlát. ;)
Szia!Jót nevettem a hozzászólásodon.Hát valószínűleg nem kötés van a párodon,az biztos,mert akkor már másik nővel is élne,de ez nincs így,jól el van egy olyan nővel,aki elviseli a hülyeségeit.:))Vagyunk így egy páran:))
De viccel félre téve: a kötés baromság,és aljasság is szerintem.Én sem örülnék,ha egy számomra taszító pasi magához kötne,és tényleg előfordulnak olyan esteke,amikor ha valakire kötést tesznek,a tudatlattija tiltakozik még akkor is, ha a tudta befolyásolva van,és ez olyan zavarokat okozhat,amelyek miatt sűlyos lelki válságba kerül az akire a kötést tették.Csak azt nem tudom,hogy egy nő hogy tud boldog lenni egy olyan férfi mellett,aki nem saját elhatározása miatt van vele..én is majdnem ilyen baromságot csináltam,mert szerelmes voltam,és pánikba estem,de amíg élek hálás vagyok Wildának,mert felnyitotta a szememet,és mára rendeződött mágia nélkül is az életem
Hiszem hogy visszaüt,és kivétel nélkül rossz vége lesz minden szerelmi kötésnek.
Pároddal meg át kéne beszélnetek a helyzetet,és a problémákat nem?Vagy nem partner ehhez?Tarts ki:))
Szia Judith444!
Nagyon igazad van,hogy te sem szeretnéd,ha egy visszataszító illető kötéshez folyamodna.A környezetemben rengeteg ember van aki megérdemelné,hogy megleckéztesse valaki,már nem pont a szerelmi kötésre gondolok.Van a munkahelyemen egy senki,semmit tevő,de arra van esze,hogy azt lesse,hogy én vagy a kolléganőm mikor mit,és miért nem csinálunk.Megérdemelné,hogy valamivel megleckéztessem,de hát tehetetlen vagyok.
Hát sajnos aki alkoholista az nem ismeri el,hogy az,és nem is téma nagyon nálunk,mert úgyis tagadja.Az a legrosszabb az egészben,hogy /kénytelen/vagyok elviselni,mert függünk tőle,én is és a kisfiam is.Egyedül nem tudnám eltartani,meg hol laknánk.Anyám az csak magának él,nem érdekli mi van velünk.Marad a bírom ameddig,de végül is nem bánt,meg ilyesmi.Köszi a válaszodat,aranyos vagy,hogy elolvastál.Era
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!