Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ti hisztek a vámpírokban és a...

Ti hisztek a vámpírokban és a vérfarkasokban?

Figyelt kérdés
Van olyan aki látott már közületek? Vagy akár ismer is?

2016. szept. 28. 15:06
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Nálad még mindig ott van a hiba, amiből tévesen azt gondolod, hogy a vámpír egy élőlény. Hát nem az, halott mint a néhai nagyapám. A vámpír is csak azért iszik vért, mert ő halott abból nyeri ki az életenergiát, amivel mozgatni tudja az élettelen testét, ugyanis a vámpírok sorsa egy sanyarú sors. Ők nem nevezhetőek embernek.
2016. szept. 29. 17:00
 22/36 Tislerics Máté ***** válasza:

Tudom hogy nem ez volt a kérdés! nem is neked válaszoltam!

Tisztáznunk kéne hogy te melyik vámpírmítoszban hiszel a sok közül. Én azokra mondtam példát amikről halottam.

2016. szept. 29. 17:21
 23/36 A kérdező kommentje:

Delator!

A vérfarkas ugyanaz, mint a farkasember. Akkor állításod szerint a vérfarkas utódja farkasember, ezek szerint mikor a farkasembernek utódja lesz vérfarkassá válik. Még mindig nem tudom ezeket a dolgokat te honnan veszed. Igazán kíváncsi lennék rá!!! Örömmel venném, ha feltárnád előttem ,,tudásod" forrását. Visszatérve találkoztál 300 éves vámpírral és farkassal személyesen hogy ők tovább élnek mint te???

2016. szept. 29. 21:17
 24/36 A kérdező kommentje:

Drága Máté!

Én nem mítoszokban hiszek, tapasztalati úton szerzem a tudásom ha érted hogy értem. Biztosan állíthatom hogy nem élünk tovább és nem csak vért iszunk!!!Nem alvadt vér van az ereinkben!

2016. szept. 29. 21:20
 25/36 anonim ***** válasza:
#23 Ezek olyan bizalmas információk. hogy ha elárulnám a forrást nem úsznám meg ép bőrrel. Nem a farkasember az utód, hanem épp fordítva. Két farkasember kereszteződéséből születik a vérfarkas, azaz egy teljesen humán farkas, de a farkasember csak egy fél ember fél farkas még alakváltásra sem képes. Mindemellett a vámpírok és a vérfarkasok farkasemberek egy átoknak köszönhetően születtek meg, de a legsavanyubb sors a vámpíroknak jutott.
2016. szept. 29. 21:58
 26/36 A kérdező kommentje:

Delator!

Kereszteződés az utakon van amire te gondolsz az keresztezés de ebben az esetben nem beszélhetünk arról mivel azonos fajok szaporodását nem nevezzük annak. A mi esetünkben az lenne a keresztezés ha pl a farkasember vérfarkas vagy más fajok kombinációjáról beszélnénk.

Miért is olyan keserves a vámpírok sorsa???? hisz a vérfarkasok azok akik tudatlan vadállatok lesznek akaratuk ellenére amit nem tud irányítani és olyan dolgokat tehet olyankor amit utána nagyon bántja.

Miért mi károd származna az információközlésből??????

Írhatsz privibe ha gondolod és ha attól tartasz egyik farkas ismerősöd az életedre tör ne parázz az infóért cserébe megvédünk a vámpír haverokkal.

2016. szept. 29. 22:51
 27/36 Tislerics Máté ***** válasza:

Drága kérdező!

Értem, Tehát Te is egy ilyen vámpír vagy! Csodás! Először is: gratulálok!

Másodszor: a vér ivásának hosszú távon komoly hatásai lehetnek az egészségre! (már írtam erről)

Harmadszor: Ne bántalmazz embereket mert törvénybe ütköző!

Negyedszer: Amennyiben érzékeny vagy a következőkre: fokhagyma, ezüst, napfény, fordulj orvoshoz! (csak segíteni akarok!)

és ami a legfontosabb: Mentális egészségedről is bizonyosodj meg hogy rendben van. Jobb esetben ez csak egy hóbort a részedről rosszabb esetben akár gyógyszeres kezelésre is szorulhatsz! :)

2016. szept. 30. 11:15
 28/36 A kérdező kommentje:

Jaaaj Máté fiam!

Nem vérátömlesztésre megyek hanem enni és bizonyosan nem lesz tőle bajom mert ez nekem táplálék nem úgy mint neked, számodra valószínűleg ezeket az elváltozásokat okozná mivel neked a zsemle való meg a fánk! Szerinted Te milyen mikroorganizmusokat és bacilusokat eszel meg egy egy étkezésed során és még sem halsz bele mivel van immunrendszered nem mellesleg a táplálék lebontása közben ezek nagy részét a gyomorsav ártalmatlanítja. VISZONT amit még mindig nem sikerült felfognod az az hogy nem mindegyik vámpír táplálkozik vérrel ismétlem NEM MINDEGYIK!!! Azon kevesek kik mégis, azoknak megvan az ilyen jellegű fertőzések elkerüléséhez minden adottságuk pl szaglás ahogyan te sem eszel romlott felvágottat.(ha csak nem vagy annyira birka és szereted a szalmonellát)

Mondom lehet privibe is kérdezni ha valóban érdekel és nem csak az agyad akarod játszani nyilvánosan.

2016. szept. 30. 13:30
 29/36 anonim ***** válasza:
He? Az nem elég savanyú sors, hogy morbid életük van egy rodhadó oszladozós holttestben? Az informátoraim veszélyes emberek, akik heccből eltakarítanak másokat. Ez nem olyan, mintha rágót ragasztanának a hajadba oszt mehetsz.
2016. szept. 30. 13:50
 30/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, te nem vagy vámpír, csak egy 16-17 éves tinédzser lány aki túl sok ponyva szart olvas. Próbáld már meg moderálni magad, mert ez nevetséges..
2016. szept. 30. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!