Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ti hisztek a vámpírokban és a...

Ti hisztek a vámpírokban és a vérfarkasokban?

Figyelt kérdés
Van olyan aki látott már közületek? Vagy akár ismer is?

2016. szept. 28. 15:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést, de én úgy hallottam, hogy a vámpírok szelleme a testhez van kötve és nem tud szabadulni, mert oda van kikötve és a testet úgy irányítja, mint egy marionett bábut. A vérből meg a szükséges energiát nyelik ki, aztán a fölösleges vér távozik a széklettel együt. Természetesen a nyomást is,ami kinyomja a székletet a szellem végzi el. Kizárólag mosóporos vízben szoktak fürödni és végül csillámokat szórnak magukra, hogy csillogjanak, mint az alkonyatban. Nappal a vámpírok alszanak, mert félnek a rohadástól és a leegéstől, de szerencsére használnak balzsamot és repce olajat, ami a szép bőr látszatát kelti és még ott van a barackos parfüm, ami elfedi a rohadó bűzt. A vámpírok ugyan halhatatlanok, de pár száz év múlva csak egy csontváz marad meg belőlük, éppen ezért nem mutatkoznak a nyilvánosság előtt mert túl szégyenlősek. A fokhagymát nem szeretik, mert fűszeres és vértisztító hatású. Sokan tévesen úgy hiszik, hogy a Nap az ő ellenségük pedig a féregek és a csontritkulás. Én egyetemes professzor vagyok tudom miről beszélek.
2016. szept. 28. 23:40
 12/36 anonim válasza:
Az engem is érdekelne,hogy hogyan bizonyították be azt,hogy vámpírok és vérfarkasok nem léteznek?
2016. szept. 29. 06:44
 13/36 Tislerics Máté ***** válasza:
80%

A vampirok olyan főemlősök lennének, melyek anatómiai tulajdonságaik miatt minimum 99,9 százalékban emberi DNS t tattalmaznának. Tehát az emberi vagy állati eredetû vér fogyasztasa hosszú távon vasmérgezést, májkárosodást, tüdővizenyőt, idegi rendellenességet, alacsony vérnyomást, dehidratációt okozna. És akkor még nem beszéltünk a vérben hemzsegő kórokozókról.

A napfény, ezüst, fokhagyma, karó nem tudna szétronvsolni élő sejteket ilyen mértékben. Ez tiszta fizika.

Egy emlős állat nem képes több 1000 évig eletbenmaradni. Biológiai okait hadd ne részletezzem...

Ez már így önmagában elegendő bizonyíték arra az elméletre, hogy ilyen főemlős faj nem élhet a bolygón. Tehát az elmélet tudományosan elfogadott és használható.

A verfarkasnal hasonló a helyzet...

2016. szept. 29. 09:40
 14/36 anonim válasza:
szerintem vannak. Haverom is az volt a múltkor, mondjuk kegyetlenül be volt ép marva!!
2016. szept. 29. 12:29
 15/36 anonim ***** válasza:
Én egyébként a vérfarkasokról is sokat tudok. A vérfarkasok jellegzetes dögevők, vagyis vámpír és mormota evők, emellett szeretik a patkány epét csirkemájat tyúk húslevest darabolt fácán körmöt és a dinnyés rágógumit. A vérfarkasok ugy keletkeztek anno, hogy volt egyer egy női ember gazda még az ős-dinasztia idején, aki nagyon szerette a kutyákat, de annál inkább nem ismerte a kutyafajtákat, igy fogadott örökbe egy farkast, akivel úgy összemelegedett, hogy később farkas-ember gyerekük lett 🚹 Tehát ez a farkasemberek legendája.
2016. szept. 29. 13:17
 16/36 anonim ***** válasza:
#14 Könnyen lehet, hogy a barátodat egy csupaskabra marta meg vagy egy mergescsalánt. Mindenesetre, ha ismét ilyen tragédia történne értesítsd a S.U.C-ot.
2016. szept. 29. 13:30
 17/36 A kérdező kommentje:

Kedves Professzor!

Ha valóban tudod szilárdan bizonyítani a nem létezésüket akkor azt oszd meg velünk is kérlek, mert sajnos a te szavad ehhez kevés.

Máté!

Honnan a fészkes fenéből veszed, hogy több ezer évig élnek és csak vért esznek? Élő szövetre miért ne hatnának ezek a tényezők, ha a te szíved átszúrnák karóval te nem halnál meg??? Hogyan képzeled azt, hogy egy élettelen testhez megfoghatatlan dolog van kötve mikor te nem hiszel az ilyenekben? Ezeket meg honnan vetted ha nem is érdekel a téma???? Biztosan sokat olvastál utána...másrészt nem ez volt a kérdés, ülj le 1-es!

2016. szept. 29. 15:20
 18/36 anonim ***** válasza:
#17 A professzor én lennék??? Jah, tényleg egyetemes professzor vagyok csak elfelejtettem. Egyébként nem bizonyítom, hogy nincsenek, hanem hogy épp vannak. Emellett az éppen elég bizonyíték a létezésükre, hogy nem tálaltunk bizonyítékot a nem létezésükre. Ha nem léteznének tálaltunk volna rá valamilyen bizonyítékot, de nem tálaltunk semmit, amit nyilvánosságra tudnánk hozni vagy fel tudnánk mutatni, azaz jól tudnak rejtőzni és lopakodni osonni csenni, de mi mást várhatnánk olyanoktól, akik idősebbek és tapasztaltabbak nálunk. Nen beszélve arrol az egyetemes tényről, hogy a vérfarkasok fel tudják venni egy kutya alakját. 👌
2016. szept. 29. 15:58
 19/36 A kérdező kommentje:

Delator!

Örömmel fogadom hogy némileg komolyabb hangvételű válaszod érkezett. A létezés vagy nem létezés bizonygatásáról tegyünk le, mert ebben a témában úgy látom nem sikerül dűlőre jutni.

Miből gondolod, hogy idősebbek nálunk?

Vérfarkas: Van némi különbség egy kutya és egy farkas között, nem véletlenül vérfarkas a farkas ember és nem pedig vérkutya. Nem cuki kis háziállat.

2016. szept. 29. 16:09
 20/36 anonim ***** válasza:
#19 Abból gondolom, hogy a vámpírok tovább élnek, mint én. A farkasember is legalább 100+ évig él, mellesleg a farkasember és a várfarkas között van némi különbség. A farkasember az előd a vérfarkas pedig az utód. A vérfarkas végülis azonos szülőkkel rendelkezik a farkasember pedig egy átlag ember és egy farkas kereteződése. Valójában ez egy átoknak köszönhető, mert máskülönben szóba se jöhetne a kereszteződés. Te valószínűleg nem tudsz róla, de régen a farkasokat is háziasitották és némelyik cuki kis állatként verekedett.
2016. szept. 29. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!