Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit jelent a kék aura?

Ozmium42 kérdése:

Mit jelent a kék aura?

Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 22:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%

Talán szinest.

Tudod régen az aura fekete fehér volt, csakhogy eltelt néhány pár évszázad és lassan-lassan haladt a korral, míg szines nem lett. Ez ugyanolyan, mint anno a színes TV forradalom.

2016. szept. 22. 23:04
 2/20 anonim ***** válasza:
41%
Földöntúli energiát jelent, aki ilyennel rendelkezik, annak általában hatalmas szellemi, illetve metafizikai ereje van pl. médiumoknak (aki nem kamu médium) szokott lenni kék aurájuk, illetve sokan úgy hiszik, hogy a legnagyobb zseniknek pl. Einsteinnek volt kék aurája. Viszont könnyen összetéveszthető a lila aurával, ez negatív energia, az ilyennel rendelkezők vagy nagyon gonoszak vagy depressziósak, és vannak akik ezt akár tudatosan, akár tudattalanul kivetítik a környezetükre, a nagyon erős lila aurával rendelkezők akár több száz emberre is. Velük vigyázni kell.
2016. szept. 22. 23:51
 3/20 anonim ***** válasza:
40%
Ahogy az első mondja. Még ha viccelni akart is, de igaza van. A kék aura az alap, a semleges, mondhatni egészen semmilyen. Átlag embereknek kék az aurájuk, ez a leggyengébb az összes közül. Ez lehet még zöldesebb vagy sárgásabb árnyalatú is esetenként. Az emberek nagyon nagy részének ezekben a színekben játszik az aurája. Én láttam már pirosat is, de szerencsére csak nagyon ritkán. A legcsodálatosabb pedig az ezüst. Egyetlen olyan embert ismerek csak, akinek ilyen van.
2016. szept. 22. 23:53
 4/20 anonim ***** válasza:
40%
#3-as voltam. Úgy látom, más is próbálkozott az aurák színeinek megfejtésével. Amit a #2-es válaszoló mondott, az még az 1994-es Barchwarth-féle elméleten alapszik, de az elektronikai eszközök (főleg az okostelefonok) elterjedése alapvetően "nyúltak bele" az aurák energetikájába, így a színükbe is. Szóval picit másképp kell ezt már értelmezni, nem szabad csak a saját "szemünknek" hinni. Tudni kell látni a harmadik szemünkkel, de hát erre nyilván nem képes az, aki csak (elavult) könyvekben olvasott ilyesmit.
2016. szept. 22. 23:56
 5/20 anonim ***** válasza:
40%
Előző voltam, bocs, 1984-es Barchwarth-féle elméleten alapszik, nem 94-es, csak olyan ideges lettem a téves információkat olvasva, hogy nagyon sietve írtam.
2016. szept. 22. 23:58
 6/20 anonim ***** válasza:
10%
Nem téves az információ. Itt a különbség, hogy én nem könyvekben olvastam. És semmilyen 1984-es Barchwarth-féle elméletet nem dobott ki a Google. Szóval ha csak kamuzni jársz ide, akkor légyszíves menj innen. És az aura amúgy sem elektromágneses jel, nem tudja bezavarni a telefon. Ez az ember lelkéből ered, ezért nevezik sokan lélekjelnek vagy lélekbuboréknak is. Mai műszerrel nem detektálható, de mégis van, sokan emiatt a sötét energiával hozzák összefüggésbe, de ugye arról nem tudunk sokat, így ezt egyelőre nem tudja senki bizonyítani.
2016. szept. 23. 00:08
 7/20 anonim ***** válasza:
70%

"Mai műszerrel nem detektálható, de mégis van, sokan emiatt a sötét energiával hozzák összefüggésbe"

Ja a műszer nem detektálja, bezzeg a túlzott képzelet! Sötét energia alatt azt értik ez esetben ami az agyakban van.

2016. szept. 23. 00:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Semmit.
2016. szept. 23. 08:25
 9/20 anonim ***** válasza:
35%

#6: Tudod használni a Google-t, ez már jó jel. Akkor viszont még érdekesebb, hogy komolyan veszed ezt a témát. Ha nem könyvekben olvastad, akkor hol? Mondjuk naiv kérdés volt, mert az UFO magazin meg hasonlók is tele lehetnek ilyen írásokkal.

De akkor vegyük komolyan: az aura nem elektromágneses jelű. Akkor micsoda? Amikor az agy is bocsát ki elektromágneses jeleket.

- Az aura az ember lelkéből ered. Kérlek, nevezd meg, melyik szervünk a lélek. Hol helyezkedik el pontosan, és mi a biológiai, élettani funkciója? Ha jeleket bocsát ki, nyilvánvalóan léteznie kell fizikailag, ezt még te sem tagadhatod.

- De amire a legkíváncsibb vagyok: ha - gondolom - azt állítod, hogy a lélek amúgy nem létezik (vagyis hát mégis, csak nem fizikailag), akkor hogyan képes bármilyen színben megjelenni, hogyan lehet színként értelmezni, amikor ugye a szín minden esetben fizikailag létező dolgokhoz kell hogy köthető legyen?

Kicsit sok ellentmondást érzek itt.

2016. szept. 23. 08:52
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Azért érzel ellentmondást mert poénból írtam. Te meg bekajáltad. De ez is volt a célom, hogy valaki ráharapjon :D
2016. szept. 23. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!