Ki az, aki Wiccaizmusban, és azon belül sárkánymágiában jártas?
"Sárkány mágia"?? Ilyenről még nem halottam.:D
Kérlek kifejtenéd, hogy mi is ez?..:)
Egyébként úgy tudom, hogy a "sárkányokat" a levegő (elem) nomádjainak tartják számon.
Meg persze vannak bizonyos élőlények a földön, például foltos salamandra, akiket ebbe a "csoportba" kategorizálnak.
nem a sorozatokon alapul a kérdésem. ha érdekel bárkit is igazán, a sárkánymágia itt egy link : [link]
Sárkányokból is több fajta van, külön személyiségekkel. Akikről tulajdonképpen szó van, "sárkány társak"-nak hívják őket. vagy segítőknek. a lényeg, hogy itt nem szelemekről van szó. igen, hasonlóan őket is meg kell idézni, de nem csak akkor, amikor szükségünk van rá egy rítushoz. akkor is elő lehet hívni (nem egy dobozból, mielőtt valaki beszólna) amikor csak a társaságát keresed.Találtam egy oldalt, ahol részletesen bevezetnek a Wiccaizmusba, de én arra vagyok kíváncsi hogy "nem az előző válaszadók" idézett-e már meg valaki egyyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!