Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ki az, aki Wiccaizmusban, és...

Ki az, aki Wiccaizmusban, és azon belül sárkánymágiában jártas?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, sikerült-e valakinek ezzel kapcsolatban megidézni egy sárkányt. (mint segítő) Vagy, hogy ki jártasabb a sárkánymágiában, és tudna-e ajánlani nekem néhány könyvet/linket ezzel kapcsolatban.

2016. szept. 17. 00:33
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Miben segíthetne egy sárkány?
2016. szept. 17. 00:40
 2/6 anonim ***** válasza:
30%

Neki sikerült:

[link]

2016. szept. 17. 01:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Mondom: Sárkánymágia, és nem trónok harca.

Lucifer köszönöm, nem kérek a segítségedből, ha nem értesz hozzá.

2016. szept. 17. 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Inkább az a kérdés miért segitene egy sárkány? Egyrészt mindennek ára van vagy minimum oka(Tehát ha ismered akkor esetleg)

Szoval:

1: Kérdeés egyáltalán sárkány jelenik-e meg.

2:Kérdés az a sárki mien személyiség.

3:Kérdés hogy hogyan áll majd hozzád.

Ideje lenne megtanulni hogy nem idézgetünk ha el pöcköl minket amit hivunk! :)

Hameg arra gondolsz hogy a sárkányok békés kedves lények rohadt nagyot tévedsz!

Ez olyan mint az angyal sztori... Ők sem olyan kedvesek ám...

Amit még ideje lenne megtanulni ennek a fajnak az hogy nem itélkezünk ugy hogy közben sza..rt sem tudunk a dologról!

2016. szept. 18. 06:08
 5/6 A kérdező kommentje:

kedves nem tom' ki éppenséggel te vagy jelenesetben az, aki sz*rt sem tud a sárkánymágiáról. pont hogy TE nem tudsz erről semmit. nem értesz a sárkánymágiáhozhozzá úgyhogy felvilágosítanálak téged: Az apró termetű sárkányok létfontosságú szerepet játszanak a Wiccaizmusban. ezeknek a fajtái: [link]

És még egyszer mondom ha nem értesz hozzá NE POFÁZZ BELE

2016. szept. 18. 11:58
 6/6 anonim válasza:
100%
Előre elnézést kérek a fogalmazásomèrt, mert hallásèrült vagyok! Amúgy èn is lassan Wicca vallás vagyok, most csak tanuló vagyok. Javaslom ne idèzd semmit, először tanulj alapot aztán később idézhet. Én csak javaslom, de te döntès.
2016. nov. 26. 01:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!