Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A dédmamám boszorkány, lehet...

A dédmamám boszorkány, lehet valamit "örököltem"?

Figyelt kérdés
A dédim elvileg boszorkány volt, rengeteg történet maradt fent róla, és emlékszem hogy kiskoromban rengeteget mesélt nekem a boszorkányokról és a mágiáról. Sajnos az elmúlt két év során elvesztette az eszét öregségére (86 éves). Azért feltételezem hogy valami közöm van az egészhez, mert megérzem a pontos időt, ki tudom találni mire gondolnak az emberek, és ezek mellett még sorolhatnám. Amíg még jól volt a dédim, mindig egy régi nyakláncot akart nekem adni, erőltetett, azt mondta hogy azért szeretné nekem ajándékozni, mert érzi hogy meg fog halni, de én nem fogadtam el mert úgy gondoltam hogy még sok ideje lesz rá hogy ezt megtegye. A nyaklánc valahol a szobájában van, de ő már engem sem ismer fel, szerintetek keressem meg? A nagymamám valószínűleg tudja hol van. Szerintem valami különleges okból tervezte nekem adni, sajnos már ezt nem tudom meg. Mit csináljak?
2016. szept. 8. 16:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha igazi boszorkány lennél akkor nem írnál ide!

Na akkor találd ki most mire gondolok?

2016. szept. 12. 04:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Keresd meg.

Shvr

2016. szept. 17. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!