Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A Boszorkány szövetséggel van...

A Boszorkány szövetséggel van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

2016. aug. 26. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Engem gyíkká változtattak, de már elmúlt.
2016. aug. 26. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

igen leteznek kovenek de tobbnyire nem is hirdetik magukat

miert?

Egyebkent Boszorkany vagyok... (de ha hulyesegeket akarsz kerdezni nem fogok valaszolni.. csak gondoltam mivel ma jo kedvemben vagyok reagalok.. de altalaban ez a kategoria borzalmas..)

2016. aug. 26. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Boszorkányszövetség ? Csak negatív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. Még az élő fába is belekötnek. Ami nincs, arról is tudnak pletykálni és nem látszanak ki a sötét rosszindulatból.

7 középkorú, unatkozó asszony/özvegy. Most is lent ülnek a ház előtt...bár mi nem Boszorkány szövetségnek, hanem Központi Térfigyelő Rendszernek, vagy Független Hírügynökségnek hívjuk őket...

2016. aug. 26. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem palástoskenyérfa
2016. aug. 26. 19:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Én konkrétan a Budapesten működő Boszorkányszövetségre gondoltam, Abafi Cézár vezetésével. Szerelmi kötés ügyben szeretnék hozzájuk fordulni, lehet hogy nem jól tettem fel a kérdést.
2016. aug. 27. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
33%

A másodikkal tudok egyetérteni. Kiábrándítóan behatárolt az itt kommentelgetők nagy többségének a gondolkodása ezen a téren.

A B. Szöv.-ről csak annyit, hogy ez csak egy mágikus köntösbe bújtatott gazdasági vállalkozás volt a rendszerváltás korából. A honlapjuk évek óta halott, szerintem a tagok is lassacskán kifaroltak belőle.

Azért vannak még valódi boszorkányok is, csak hát egy pogányok nem akar senkit megtéríteni, és adományért kuncsorogni, ezért nem hallhatsz róluk. És ha elfogadsz egy tanácsot: A szerelem önmagát erősíti. Ha mágiát kell alkalmazni, akkor ott csak vonzalomról beszélhetünk. A kettőt pedig hiba lenne összekeverni.

2016. aug. 31. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!