Van valakinek tapasztalata Manuel mágussal? Vélemény?
A nővérem megrendelte a szolgáltatást, na ebből az lett hogy Manuel mágus (polgári nevén Nyújtó István) a kötés felrakása helyett elkezdett vele emailezgetni, és az ékes stílusával úgy telebeszélte a nővérem fejét, hogy felvették egymást facen. A nővéremet onnantól már az eredeti pasi kb nem is érdekelte, viszont ezzel az Istvánnal órákat dumált, aztán két hét után taliztak is. Na most a nővérem 19 ez az ember pedig közel 40. Elég szégyen de a nővérem utazott fel hozzá Pestre és az első talin lefeküdt vele. Ja és nála töltötte az egész hétvégét ugye mondanom sem kell mivel. Mikor hazajött rá sem lehetett ismerni, teljesen odáig volt érte és mindent elmondott. Hogy mi lett a vége? Az emberünk másnap letiltotta és semmire nem válaszolt azóta se. A nővérem hónapokra kikészült és szerintem soha nem fog már megbízni a férfiakba. Na ezek után szerintem tudod mi a véleményem Manuel "mágusról". Egy közönséges csaló aki kétségbe esett nők érzéseivel játszik és aki engedi azt meg is becsteleníti.
Ja, a neve Nyújtó István, budapesti lakos valahol a 10-edik kerületben és egy szürke Mazdája van.
Már bocs, de a nővéred nagyon hülye volt. És ezért nem a "férfiak" a hibásak.
A nővére hülyesége miatt nem a férfiak a hibásak. A férfiak a férfiak hülyesége miatt hibásak.
Nem a bizalmatlanságnak kellene lenni a megfelelő útnak, hanem az árulás megakadályozásának. Kiirtásának.
Ügyesen csinálja a pénz mágiát.Sok pénzt hoz
neki...
"A nővérem hónapokra kikészült és szerintem soha nem fog már megbízni a férfiakba."
Hát figyelj, ha eddig ilyen szintű naivságban élt, valahol tökmindegy, hogy Manueltől kapta-e meg ezt a leckét, vagy egy random sráctól, akibe pár beszélgetés után "beleszeret", előbb-utóbb megkapta volna ugyanezt mástól.
Nagyon röhögök a sztorin egyébként, good for Manuel. :D Meg akartam nézni facen, de én ilyen nevű embert nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!