Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A dédmamám boszorkány, lehet...

A dédmamám boszorkány, lehet valamit "örököltem"?

Figyelt kérdés
A dédim elvileg boszorkány volt, rengeteg történet maradt fent róla, és emlékszem hogy kiskoromban rengeteget mesélt nekem a boszorkányokról és a mágiáról. Sajnos az elmúlt két év során elvesztette az eszét öregségére (86 éves). Azért feltételezem hogy valami közöm van az egészhez, mert megérzem a pontos időt, ki tudom találni mire gondolnak az emberek, és ezek mellett még sorolhatnám. Amíg még jól volt a dédim, mindig egy régi nyakláncot akart nekem adni, erőltetett, azt mondta hogy azért szeretné nekem ajándékozni, mert érzi hogy meg fog halni, de én nem fogadtam el mert úgy gondoltam hogy még sok ideje lesz rá hogy ezt megtegye. A nyaklánc valahol a szobájában van, de ő már engem sem ismer fel, szerintetek keressem meg? A nagymamám valószínűleg tudja hol van. Szerintem valami különleges okból tervezte nekem adni, sajnos már ezt nem tudom meg. Mit csináljak?
2016. szept. 8. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Te mindent elhiszel?
2016. szept. 8. 17:12
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Ha boszorkány lennél, akkor tudnád érzékelni a tárgyakat ( pl. bútorok helyét,) és ha tényleg mágikus nyaklánc lenne, akkor azt is.

Egyébként meg ne hogy azt hidd, hogy boszorkány vagy, vagy tudod mi az a mágia, ha érzékeled a pontos időt és kitalálod az emberek gondolatait. Ezek nem nehéz dolgok. :D

2016. szept. 8. 17:16
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

( Előző vagyok)

Plusz akkor ugye tudhatnád, hogy az idő illúzió... Legalább is, hogy hány óra van most. Az illúzió. :D

2016. szept. 8. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Mamád maximum egy hiszékeny babonás ember volt és mindkettőt örökölted tőle.
2016. szept. 8. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Így, hogy boszorkány, nem lézezik. Leget, h vannak kélességeid, de attól még nem vagy boszi se te se a mamád:) Szeribtem nyugodtan megkeresheted a nyakláncot, a mamád neked szánta. Vagyis a sors.
2016. szept. 8. 18:21
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

"Boszorkányok pedig nincsenek"

De még ha volnának is, a tudományukat nem lehet öröklés által megszerezni (a régi irományok szerint)

2016. szept. 8. 18:27
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Írj belole egy jo konyvet
2016. szept. 8. 19:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy mit és mennyit örökölsz dédidtől, az ő anyagi helyzetétől függ, no meg attól, hogy hányadik vagy a törvényes öröklési sorban.

Ráadásul dédid még él. Kapni kaphatsz tőle, de örökölni csak halála után...!

2016. szept. 9. 05:18
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

KÉRDEZŐ.

A sok baromság után ha nem is a tutit de jót mondanék neked.

Ne hagy magadban kihunyni ezt az adományt. Kár hogy nem tanultál a dédidtől.

A láncot keresd meg, vedd föl, és őrizd mint a szemed fényét!

Menj minden nap hozzá és minden percedet töltsf vele, hátha lesznek tiszta pillanatai. Ha zavarosan beszél még igazat mondhat csak meg kell értened ki kell bogoznod még ha zavarosnak is tűnik az amit mond. Sajnálhatod - és ezt komolyan mondom- hogy nem töltöttél vele több időt. Volt olyan jó hozzád hogy nem terhelt téged a tudásával. A boszorkány szót a keresztények ruházrák fel negatív tartalommal.

A boszorkány szó jelentése: BÖLCS

Ahogy mondtam sajnálhatod.... Légy vele minden szabad percedben hátha megáld, magához tér

2016. szept. 9. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:
a boszorkáknak jellegzetes kisurágzásuk van. Egy érző 30 méterről megmondja rólad hogy az vagy-e vagy nem.
2016. szept. 9. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!