Demon tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Hello, olyan emberek tarsasagara vagyom, akik komoly szinten foglalkoznak demonokkal.
Esetleg joslassal es elozo eletunk feltarasaval.
Azt szeretnem, ha minden tudast atadnatok.
Irnatok nekem demon tapasztalataitokrol?
Csak oszinte, komoly emberek erdekelnek, akik szkeptikusak azoknak nem itt a helyuk
2016. aug. 30. 14:26
11/18 anonim válasza:
Hidd el, aki ilyenekkel foglalkozik nem csak, hogy nem adja át a tapasztalatait, de ki is szűri ki méltó rá és ki nem. Ha ilyeneket kérdezel jobb, ha inkább meg se próbálkozol a dologgal.
12/18 anonim válasza:
Az Újszövetségben sok történet van a démonokról
14/18 A kérdező kommentje:
Sajnalom, pedig engem nagyon is erdekel, de akkor majd megprobalok tobb konyvet olvasni.
Azert koszonom a valaszokat, ha esetleg valaki ugy gondolja irhat pmben,de csak komoly emberekre vagyok kivancsi.
2016. aug. 31. 17:16
15/18 anonim válasza:
Bármit elérhetsz magadtól is, démonok nélkül. Előző életekre emlékezés, jóslás, paranormális képességek, manipuláció, energia, akármi. Magadtól is menni fog.
17/18 anonim válasza:
Szia! Én egy démon vagyok! Írjál privátba!
18/18 anonim válasza:
Én AhasverusBhupindrapadraDzsoszönMindzsudzsuiInmunKongvaguk Demon vagyok, Írjál privátban, vagy, írd ki a nevem 100 darab népszavazási kormányplakátra piros tintával így tudsz megidézni'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!