Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Demon tapasztalatok?

Demon tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Hello, olyan emberek tarsasagara vagyom, akik komoly szinten foglalkoznak demonokkal.

Esetleg joslassal es elozo eletunk feltarasaval.

Azt szeretnem, ha minden tudast atadnatok.

Irnatok nekem demon tapasztalataitokrol?

Csak oszinte, komoly emberek erdekelnek, akik szkeptikusak azoknak nem itt a helyuk

2016. aug. 30. 14:26
1 2
 1/18 Amarok Tonrar ***** válasza:
55%

"Azt szeretnem, ha minden tudast atadnatok."

Miért tenné bárki?

2016. aug. 30. 14:37
 2/18 A kérdező kommentje:

Akkor olyan embert keresek, aki szivesen mesel roluk.

Egyebkent, en se meselnek olyan embernek ilyen dolgokrol, akikrol leri, hogy le se szarjak. De annak szivesen, akit tenyleg erdekel a dolog.

2016. aug. 30. 14:41
 3/18 Amarok Tonrar ***** válasza:
Elnézve az itteni témaköröket és kommenteket, a démonok sincsenek definiálva, és mindenkinek mást jelentenek (már aki hisz bennük). Szerintem leírhatnád, hogy neked melyik verzió az elfogadott, és akkor tud olyan válaszolni, aki egyetért veled, és nem lesz konfliktus, hogy nem is az a démon.
2016. aug. 30. 14:45
 4/18 A kérdező kommentje:

En nem tartom demonoknak oket, a Vatikan nevezte annak idejen az ilyen jellegu megnyilvanulasokat demonoknak, mert azt tartottak roluk, hogy gonoszak,de en azt gondolom, hogy koztuk is vannak jok es rosszak is, de nem demonoknak neveznem oket. Csak azert irtam igy, mert igy gyakoribb az emberek kozott ez a megnevezes.

Persze en mint egy kis tudatlan kozember, aki alig ert a dologhoz , de szeretne bolcsebb lenni a temaban, honnan is tudhatna, mik ezek valojaban.

2016. aug. 30. 15:07
 5/18 A kérdező kommentje:
Igy utolag megjegyezve tortent velem egy ket furcsasag, es ezekre szeretnek valaszt kapni, vagy esetleg tobb dologra, regebben is probaltam valaszokat keresni,de nem tudom, hogy az interneten levo informarciok mennyire 100%ig biztosak, a sajat velemenyem pedig megsem az igazsag. Vegul felhagytam ezzel a dolgokkal, de o nem akar elengedni.
2016. aug. 30. 15:16
 6/18 anonim ***** válasza:

Démonokat ölök.

Ez a szent kötelességem, meg kell védenem a mondénokat.

2016. aug. 30. 16:07
 7/18 anonim ***** válasza:
42%

szerintem aki démonokkal foglalkozok az is kicsit ilyen "sötét"-é válik.

Egyszer hallottam egy olyan szólást (már nem tudom kitől) hogy: aki sokáig néz a sötétségbe, arra vissza fog nézni a sötétség.

2016. aug. 30. 18:32
 8/18 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%

"aki sokáig néz a sötétségbe, arra vissza fog nézni a sötétség"

Vagy kitágul a pupillája és jobban fog látni, nem?

2016. aug. 30. 19:52
 9/18 A kérdező kommentje:
Es akik ilyen sotet dolgokkal foglalkoznak, hogy birjak az a terhet?
2016. aug. 30. 20:55
 10/18 anonim ***** válasza:
Ki tudja
2016. aug. 30. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!