Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Tapasztaltatok paranormális dolgokat? Ha igen, elmesélnétek?2015. okt. 25. 15:47
1/4 anonim válasza:
csak para nem normális emberekkel
2/4 anonim válasza:
Ez a sztori egy ismerősömtől származik még a 90-es évekből. Az illető egy tanult mérnők akiről szó van, tehát nem idióta. Sokat járt ki az úriember pecázni a hozzánk közeli tóhoz autóval és olyannkor kint is éjszakázott a kocsiban. Egy reggel arra ébredt, hogy az autó oldalsó szélvédő üvegjén egy szabályos kör alakú nagy árnyékfolt szerű valami van. Ez a valami nem volt ott mielőtt pecázni indult, tehát az éjszaka folyamán keletkezhetett. Elvitte megvizsgálni több helyre is az üveget, de nem tudták sehol sem megállapítani hogy mi okozta az elváltozást. Mintha az üveg azon része teljesen megválotozott volna szerkezetileg, domború is lett. Soha nem láttam még ilyet azelőtt. Hogy mi okozta, a máig rejtély.
3/4 anonim válasza:
408 Request Time-out
Your browser didn't send a complete request in time.
4/4 anonim válasza:
tisztánérzékelő vagyok, és sajnos/szerencsére nap mint nap tapasztalok paranormális dolgokat
ez egy nagyszerű dolog, egyben átok is
sajnálom hogy sokan nem érzékelnek/látnak, néhány embernek meg jobb ha nem is lát:)
Én láttam már angyalokat, meg éreztem halott lelkeket is
ha komolyabban érdekel a téma, szívesen mesélek, irj privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!