Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A kérdések a spirituális...

A kérdések a spirituális sátánistáknak szól. Miből feltételeziket hogy a Sátán jó? Miből gondoljátok hogy a pokol jó? Mi a célotok?

Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 22:00
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Amugy a Satanrol mindenki tudja, h o Lucifer a bukott angyal, akit Isten kitaszitott a menybol, tehat nyilvan anno angyal volt, de fellazadt Isten ellen. Vegulis a Biblia szerint. Csak ennyit akartam, en is kivancsi vagyok hany "boszorkany" van itt😅
2016. aug. 30. 21:05
 12/52 anonim ***** válasza:
Boszorkány már egy sincs, mindet elégettük. A démonölők is leszerepeltek, mert itt csak trollok vannak és zabálják az ezoterikusokat. Ezoterikus alig maradt mutatóba.
2016. aug. 30. 22:17
 13/52 A kérdező kommentje:
Hahaha
2016. aug. 30. 23:03
 14/52 A kérdező kommentje:
Mágiának valóban kell lennie, mert démonok (majdnem kézzel foghatóan) vannak. Belzebub, Baál, ......
2016. aug. 30. 23:04
 15/52 anonim válasza:
Neked mi a célod egy százezredik ugyanilyen kérdéssel? A témában már érkeztek válaszok. Keress rá!
2016. aug. 31. 14:36
 16/52 A kérdező kommentje:
Nem értem a Sátánistákat, hogy miért gondolják hogy különböző démonok és lények istenek lennének. Mivel nem sokat tudnak. (Nem igazán isteniek)
2016. aug. 31. 15:12
 17/52 A kérdező kommentje:
Meg miben reménykednek? Szerintük a pokol egy jó hely. De oda az emberek 95%-a kerül.( Szinte ). A maradék aki a Paradicsomba kerül akkor azok szenvednének? (Miből gondolják hogy Teremtő lenne igazságtalan és egy teremtmény lenne igazságos (Sátán), vagy maga az igazság?)
2016. aug. 31. 15:15
 18/52 anonim válasza:

A Spirituális Sátánistáknak van egy világnézetük és ők ebbe próbálnak betuszkolni mindent.

Sherlock Holmes mondja valahol, hogy:

„Kétféle ember van: Aki az elméleteit igazítja a tényekhez, és aki a tényeket igazítja az elméleteihez.”

A Spirituális Sátánisták az utóbbihoz tartoznak.

Sok minden van amiben igazuk van , de sok mindenben teljes tévtudatban élnek.

Amiben igazuk van:

- A zsidók uralkodni akarnak a gójok felett

- A zsidó vallás brutális (aki nem hiszi, olvasson csak Ószövetséget)

- A kommunizmus zsidó találmány, egy zsidó eszme

- A nemzetiszocializmus alapjában véve jó, csak a kapitalista-kommunista propagandisták mindenfélét ráhazudoztak

Amiben tévúton vannak:

- A kereszténység és a zsidók barátok

- Az iszlám és a zsidók barátok

- A kommunizmus barátja a kereszténységnek/iszlámnak

2016. aug. 31. 15:43
 19/52 A kérdező kommentje:
A kommunizmus barátja a kereszténységnek? Ilyeneket vallanak????
2016. aug. 31. 16:48
 20/52 A kérdező kommentje:
"Érthető módon sok embert megijeszt a „Pokol” fogalma: a kínszenvedés, örökös kárhozat és tüzes gyötrelem sötét barlangja. Személy szerint, mióta Sátán oldalára álltam, rengeteg tapasztalatot szereztem a földi világból távozott emberi lelkekkel való munkában, és láttam Sátán Poklát is, ami valójában egy biztonságos hely az ott tartózkodó lelkek számára." (Húúúúhm)
2016. aug. 31. 16:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!