Okkultista pszichológus Budapesten?
Talán azok, akik regressziós hipnóziussal is foglalkoznak nyitottabbak lehetnek, de ez csak egy tipp.
Off: Én szívesen beszélgetek veled, bár nem vagyok pszichológus, de érdekel a pszichológia, és az okkultizmus is. Én elég szab szelleműnek gondolom magam. Ha szeretnél, írj! :)
Sok sikert a pszichológustaláláshoz.
*szabad szelleműnek.
Előző vagyok. :)
Jobb esetben végighallgatnak ha olyat találsz,rosszabb esetben javasolja a pszichiátriai szakrendelést.
Tapasztalatból írom mert egyszer valami "vagánykodás" jött rám és elvittem a pszichiáternek azokból a folyóiratokból amely leközölte az e témában írt cikkeimet.
Mondhatom úgy hőkölt hátra mint ördög a szentelvíztől.
Ha esetleg érdekel emailben elküldöm a géppel írt véleményezést is amit ezzel kapcsolatban rólam "mintázott."
Nem hiszem, hogy találsz olyan pszichológust, aki egyáltalán hisz az okkultizmusban.
A szakmájuk épp, hogy kizárja az okkultizmust, ők csak is a tudomány és a pszichológia hívei.
Mindenre van valami ésszerű magyarázatuk.
Amik általában igazak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!