Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Okkultista pszichológus...

Okkultista pszichológus Budapesten?

Figyelt kérdés
Okkultizmussal kapcsolatos problémáimról beszélnék egy pszichológussal. Ismertek olyan pszichológust Budapesten aki vagy okkultista, vagy nyíltan nyitott hozzáállású ezoterikus témák kapcsán?

#pszichológus #okkultizmus #spirituális pszichológus
2016. aug. 14. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Rögötn ott az irodája az okkultista magánnyomozók mellett!
2016. aug. 14. 21:49
 2/8 anonim válasza:
100%

Talán azok, akik regressziós hipnóziussal is foglalkoznak nyitottabbak lehetnek, de ez csak egy tipp.

Off: Én szívesen beszélgetek veled, bár nem vagyok pszichológus, de érdekel a pszichológia, és az okkultizmus is. Én elég szab szelleműnek gondolom magam. Ha szeretnél, írj! :)

Sok sikert a pszichológustaláláshoz.

2016. aug. 14. 21:57
 3/8 anonim válasza:

*szabad szelleműnek.

Előző vagyok. :)

2016. aug. 14. 22:06
 4/8 homo ludensz ***** válasza:
78%

Jobb esetben végighallgatnak ha olyat találsz,rosszabb esetben javasolja a pszichiátriai szakrendelést.

Tapasztalatból írom mert egyszer valami "vagánykodás" jött rám és elvittem a pszichiáternek azokból a folyóiratokból amely leközölte az e témában írt cikkeimet.

Mondhatom úgy hőkölt hátra mint ördög a szentelvíztől.

Ha esetleg érdekel emailben elküldöm a géppel írt véleményezést is amit ezzel kapcsolatban rólam "mintázott."

2016. aug. 15. 07:48
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem hiszem, hogy találsz olyan pszichológust, aki egyáltalán hisz az okkultizmusban.

A szakmájuk épp, hogy kizárja az okkultizmust, ők csak is a tudomány és a pszichológia hívei.

Mindenre van valami ésszerű magyarázatuk.

Amik általában igazak is.

2016. aug. 15. 11:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sveiczer Szilviát ajánlom, ő asztrológus is.
2016. aug. 15. 16:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Sveiczer Szilviát hol érem el? Rákerestem, de ott inkább csak ezós dolgok kapcsán láttam, nem látszódott, hogy pszichológus is. Van weblapja mint pszichológus?
2016. aug. 15. 19:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy mindenkinek a válaszokat!
2016. aug. 15. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!