Szerintetek érek el így bármilyen eredményt? ⬇
Nagyon szeretnék a mágiával foglalkozni, de sem a wicca, sem a sátánista vallás nem nyerte el teljesen a tetszésemet.
Úgy döntöttem, magamtól találok ki egy "vallást", ideológiát, amit követek
Szerepe lenne benne a horoszkópoknak, a viking és régi római istenségeknek, és egy kicsit az álomfejtéshez is, illetve az eddigiektől különböző szerepet is tulajdonítanék az álmoknak. Persze olyanokat, hogy pl melyik kristály, szimbólum vagy rúna mire való, nem magamtól találok ki, rituálékat viszont igen, alapos átgondolás után.
Még nagyon az elején vagyok az egésznek, nem minden dolgoztam ki részletesen, de szeretném tudni, van-e egyáltalán értelme belevágni.

Amilyen pozitív képet kialakítottál magadról bennem az első mondatoddal azt úgy romboltad le egyből a második mondatoddal... :)
Én az alázatot javaslom neked, kétszer annyi tanulás, gyakorlás mint tanítás/vallásalapítás. Vagy inkább százszor annyi. Én azt javaslom az alábbi úton menj végig: "klasszikus" pszichológia tanulmányozása (Freud, Jung), modern pszichológia tanulmányozása (NLP), nyugati modern személyiségfejlesztésről, befolyásolásról, marketingről, vezetésről, önismeretről, célkitűzésről, célelérésről könyvek. Majd alapvető spirituális módszerek megismerése gyakorlása pl hatha jóga, pránajáma, alapvető populáris meditációs technikák (pl: vipassana, mindfulness). Agykontroll tanfolyam.
Majd ha ezekkel az eszközökkel már sok fejlődést elértél és még mindig nem elég a tempó, akkor jöhetnek a komolyabb spirituális tanok, mágia, ilyesmi. A valódi mágia (most nem gyógynövények keveréséről és hit nélkül végzett kamurituálékról beszélek) az élet veszélyes, elég brutális kínhalált lehet halni (ill. akár ennél rosszabb is történhet). Fel kell nőni hozzá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!