Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek léteznek igazi...

Szerintetek léteznek igazi jósok vagy látnokok? Ha igen akkor így születnek vagy tanulják ezt a "képességet"?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem mert néha elég furának érzem magam (azért is mert feltettem ezt a kérdést) mert néha vannak megérzéseim.Kisebbek.Nem olyanok ,hogy megéreztem ,hogy valaki meg fog halni.Inkább csak ,hogy gondolok valamire és mondjuk abban a percben valaki ugyanazokat a szavakat mondja ki amiket ki gondoltam.

Meg vannak furcsa egybe esések is például ,hogy megnézek egy filmet és másnak hallom ,hogy arról beszélnek. Vagy ,hogy a filmből másnak az angol könyvemben megtalálom az a személyt akiről szólt a film.

Szerintetek ezek a kis hülyeségeim jelentenek valami?

vagy csak beképzelem?

Komolyabb válaszokat szeretnék :)

2016. júl. 27. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
Ne keverjük a szezont a fäszommal! Amiket te írsz, utolsó, az qrva messze van a jóslástól. Ezek logikailag elvárható következmények. Természetesen én is meg tudom jósolni, hogy Pistike mindjárt feltörli az orrával a betonudvart, ha éppen most gáncsoltam el. Sőt, ha a hangosbemondó bemondja, hogy a harmadik vágányra gyorsvonat érkezik, akkor minden látnoki képességemet bevetve talán azt is előre látom, hogy valóban beáll oda egy vonat. Az sem kizárt, hogy ha földig lógó ronda fekete felhőket látok, kocsiba hajtogatom habtestemet, ahelyett, hogy biciklire ülnék. De ezek baromi messze vannak attól, amikor a szélhámos jós azzal eteti a delikvenst, hogy hamarosan rátalál a szerelem, és isten megáldja a frigyüket 25 apró gyerekkel.
2016. júl. 31. 08:36
 12/13 homo ludensz ***** válasza:

Meisser64, valahol jó helyen kapirgálsz mikor a múltat emlegeted a jósoknál.

Általában talán százszor elmondott szöveget tár a kedves kíváncsi hozzáforduló elé a jövendőmondó némileg az adott kérdezőre igazítva.

Aki ezt műveli annak már van olyan beszélőkéje és rutinja hogy eszedben sem jut azon töprengeni hogy minden mindennel összefügg. Sokkal macerásabb logikusan végiggondolni hogy van az ok és van az okozat.Ezek kéz a kézben járnak.

2016. júl. 31. 09:58
 13/13 anonim válasza:
Én az vagyok.
2017. nov. 14. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!