Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez egy adotsag?

Ez egy adotsag?

Figyelt kérdés
Megerzem ha valaki utal...ruhel engem...es az utobbi napokban nagyon erosen erzem....es onnantol muszaly elmennem onnan mert belulrol bant engem....megerzem ha valaki szeret engem...ha valakinek fajj valamije....nagyon eros fajdalmai vannak (anyukamat mutottek) megsimogattam a heget es aztmondta elmult....de altalaban hat es lab maszirozas utan szoktak mondani en ezt nemtudtam...csak mostansag jottem ra h ez kis korom ota igyvan...mindig en masziroztam a szuleimet a csalad tagokat a tanarokat....es elmult a fajdalmuk....megerzem ha pl halaszni megyunk akkor fogunk e halat vagy sem. Sorsjegyen kitudom valasztani a nyerot nemtudom hogy hogyan ...multkor 100 sorsjegybol kihuztam egy 100 eurost.....megerzem a bajt....4 nappal ezelott aztmondtam anyukamnak hogy "karamjoloztunk" es ra ket napramegis tortent....(nincsen semmi bajom) megerzem a veszelyt sokszor kiskoromban amikor tesom estenkent meglepett...annyit mondtam neki netedd mert banni fogod....es rosszul jart...szoval sorolhatnam....ja igen es tudom mikor mire gondolnak az emberek...marmint nem konkretan olvasok a fejukben hanem tudom hogy mire gondolnak...
2016. júl. 12. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Ja igen persze, csupa csodás adottságod és képességed lehet, de a helyesírás az valahogy kimaradt közülük.
2016. júl. 12. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:
10%
Jobban járnál,ha vennèl ey nyelvtan könyvet a baromságok írkálása helyett.
2016. júl. 13. 01:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Szlovak vagyok csak megtetszett a magyar nyelv es a barataim tudtak ezert megtanultam...
2016. júl. 13. 05:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Adottság, szerintem.

De ha valaki utál, próbáld meg másra terelni a gondolataid, mert hosszú távon ez nem jó.

2016. júl. 13. 09:43
 5/5 anonim ***** válasza:
én nem utállak, de muszáj felidegesítenem mer én olyan démon vagyok aki a düh böl táplálkozik
2016. júl. 13. 10:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!