Miért jó sátánistának lenni?
Miért? Jó sátánistának lenni?
Mivel jár? Milyen következményei vannak?
Gondolok én itt egyfelől a vasárnapi katakombába járásra, vagy tudom is én. Mindenki a maga papja és a szertartásaival tiszteli a képzeletbeli barátját?
másik,
Az egyik irányzat és a másik irányzatra jellemzőkből fakadnak különböző következmény rendszerek?
Ezt ki tudnád fejteni?
Ha valaki buzgó vagy csak léha az nyilván megmutatkozik, de miben?
"szertartásaival tiszteli a képzeletbeli barátját?"
Te most itt a keresztényekre gondoltál?
Ez egy vallás, saját szabályokkal és világszemlélettel. Aki elfogadja a sátánista világszemléletet az sátánista.
Milyen következményei vannak?
Sátánistaként nem lehet indulni a pápaválasztáson.
Amúgy mielőtt azt hinnéd semmi közöm az előző válaszolóhoz, a százalékok egyezése csak a véletlen műve.
Általában divatból sátánista valaki. Szeretné magát fontosnak és különlegesnek érezni.
Az életben minden következménnyel jár. Nem csak a külvilágodban hanem a belső világodban (személyiségedben). Pl olyan nincs, h valaki a heroint csak egyszer próbálja ki, az esetek 99,99999%-ban kialakít magában egy függőséget és ez még több önkárosító cselekedethez vezet. Vagy pl aki divatból sátánista lesz, az kihat a személyiségfejlődésére és ez nem fog pikk-pakk átalakulni még akkor sem ha rájön, h milyen idióta.
Eszem ágában sincs sátánistának állni.
Szeretem a kiegyensúlyozottságot, a szélsőségektől mentes életet. Azt hogy nincsenek ellenségeim és nem kell paranoidnak lennem.
Ha kell valami kérem Istent adja meg, de nem fogok akaratból kovácsolt fegyvert fogni a világra, hogy ugráljon nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!