Hogy hívják azt "szakszerűen" aki targyakat állít meg a gondolataival?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy mint például a targyak mozgatasa (telekinézis) csak ugye ez az ellentéte.2016. máj. 23. 18:23
1/9 anonim válasza:
Az szerintem ugyanaz, mert aki telekinézisre képes, az tudja irányítani is a tárgyakat, nem csak lebegtetni vagy mozgatni pl. egyik asztalról a másikra letenni egy műanyag poharat.
2/9 anonim válasza:
Nem nagyon van hivatalos megnevezés azokra, akik valamilyen pszichikus képességgel rendelkeznek. Popkultúrában esper meg psyker néven szokták őket emlegetni, de ez csak az ESP, és a Psy rövidítések "ragozása".
4/9 anonim válasza:
Troll aranybánya ez a kérdés. :D
Amúgy szerintem is telekinézis.
5/9 anonim válasza:
Mozdonyvezető, kamionsofőr stb.
Bármelyik gondol egyet, aztán megáll az a böhöm nagy valami!
7/9 anonim válasza:
A tárgy méretétől függ. Aki kis tárgyakat mozgat azt bűvésznek hívják, a nagy tárgyakat mozgatót meg filmszínésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!