Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Eltűnhet egy tárgy a fizikai...

Eltűnhet egy tárgy a fizikai világból egy másik síkon keresztül?

Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 18:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
6%
Az univerzum a fizikusok szerint, legalábbis ami a legújabb kutatásokat érinti egy szimuláció, és lehet a program az álmodat valóságnak érzékelte, ezért tűnt el a tárgy.
2016. máj. 24. 17:54
 22/31 A kérdező kommentje:
Muternak nincs kulcsa a lakásomhoz, amúgyis 2 országhatárnyira lakunk.
2016. máj. 24. 21:00
 23/31 anonim ***** válasza:

"Az univerzum a fizikusok szerint, legalábbis ami a legújabb kutatásokat érinti egy szimuláció"

Csak az ostobaságot terjesztő áltudományos oldalak szerint van ez így, és persze azon szerencsétlenek szerint is, akik már csak abban bízhatnak hogy a valóság nem is valóság. :)))

2016. máj. 24. 23:21
 24/31 anonim válasza:
Nekem is tűntek el tárgyaim az elmúlt időben. Nem kell mindenre okokat keresni, csak tudomásul kell venni, hogy ilyen van.
2016. máj. 25. 07:51
 25/31 anonim ***** válasza:
57%

Eltünhet. Egyszerűen elmaterializálódik.

Tudományosan arról van szó, hogy a tárgy energiája nem egy stabil érték, hanem pillanatról pillanatra változik, azaz fluktuál és egy kis pillanatban az energiája lehet olyan kicsi, hogy átlökődik egy másik síkba

2016. máj. 25. 20:33
 26/31 anonim ***** válasza:

""Az univerzum a fizikusok szerint, legalábbis ami a legújabb kutatásokat érinti egy szimuláció"

Csak az ostobaságot terjesztő áltudományos oldalak szerint van ez így, és persze azon szerencsétlenek szerint is, akik már csak abban bízhatnak hogy a valóság nem is valóság. :)))"

Tudományos oldalakon van és tudósok mondják ezt. Te meg ortodox ostobaságokban., dogmában hiszel.

2016. máj. 25. 20:34
 27/31 Agro77 válasza:
100%

Egyszer kiskoromban faterommal meg tesóimmal fociztunk és egyszer a labda elgurult a raktárépület mellé. És azóta nem láttuk sehol. Igaz hogy nagy volt a gaz, de fűnyírásnál se találtuk meg és még aznap át is másztuk a szomszéd udvarára is hogy ott megnézzük, de náluk se volt sehol... Nekem ez az egyetlen ilyen tapasztalatom ami nagyon különös és annál jobb magyarázatot hogy dimenziót, vagy síkot váltott nem találtunk :)

Szóval szerintem elképzelhető, bár hogy álmodtál is róla az kicsit érdekesebbé teszi.

2016. máj. 26. 22:17
 28/31 A kérdező kommentje:

Igen, épp emiatt, hogy álmodtam, gondoltam azt, hogy valami asztrálsíkra kerülhetett. Elég valóságosnak tűnt... Ott voltam a szobában... A pasi, aki bántani akart, egy szakács onnan, ahol melózok, csak köszönőviszonyban vagyunk a valóságban...

A rémálom az elm utcában egyik részében volt egy olyan, hogy freddyt átrántották a valóságba... Lehet nálam a fordítottja történt.

Azért örülök h vannak akik hisznek nekem :)

2016. máj. 26. 22:56
 29/31 anonim válasza:
Velem legfeljebb olyan szokott előfordulni hogy keresem mindenhol. Megnézem ezerszer s egyszer csak ott van ahol sokszor megnéztem.Nem vok vak sem hülye
2016. máj. 27. 10:45
 30/31 Horváth Zsombor 2 válasza:
Szerintem egyszerűen elveszett. Persze könnyebb azt mondani, hogy ,,Eltűnt a fizikai világból egy másik síkon keresztül". Igazából a legegyszerűbb az lett volna, ha meg sem említed senkinek, ebből nem sül ki semmi rossz, hacsak el nem tűnsz a fizikai világból egy másik síkon keresztül. Vagy álmodban eltűnsz és mivel a világ szimuláció te is eltűnsz, hiszen a gép ilyen hülye. Hidd el, elvesztetted.
2016. máj. 29. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!