Eltűnhet egy tárgy a fizikai világból egy másik síkon keresztül?
"Az univerzum a fizikusok szerint, legalábbis ami a legújabb kutatásokat érinti egy szimuláció"
Csak az ostobaságot terjesztő áltudományos oldalak szerint van ez így, és persze azon szerencsétlenek szerint is, akik már csak abban bízhatnak hogy a valóság nem is valóság. :)))
Eltünhet. Egyszerűen elmaterializálódik.
Tudományosan arról van szó, hogy a tárgy energiája nem egy stabil érték, hanem pillanatról pillanatra változik, azaz fluktuál és egy kis pillanatban az energiája lehet olyan kicsi, hogy átlökődik egy másik síkba
""Az univerzum a fizikusok szerint, legalábbis ami a legújabb kutatásokat érinti egy szimuláció"
Csak az ostobaságot terjesztő áltudományos oldalak szerint van ez így, és persze azon szerencsétlenek szerint is, akik már csak abban bízhatnak hogy a valóság nem is valóság. :)))"
Tudományos oldalakon van és tudósok mondják ezt. Te meg ortodox ostobaságokban., dogmában hiszel.
Egyszer kiskoromban faterommal meg tesóimmal fociztunk és egyszer a labda elgurult a raktárépület mellé. És azóta nem láttuk sehol. Igaz hogy nagy volt a gaz, de fűnyírásnál se találtuk meg és még aznap át is másztuk a szomszéd udvarára is hogy ott megnézzük, de náluk se volt sehol... Nekem ez az egyetlen ilyen tapasztalatom ami nagyon különös és annál jobb magyarázatot hogy dimenziót, vagy síkot váltott nem találtunk :)
Szóval szerintem elképzelhető, bár hogy álmodtál is róla az kicsit érdekesebbé teszi.
Igen, épp emiatt, hogy álmodtam, gondoltam azt, hogy valami asztrálsíkra kerülhetett. Elég valóságosnak tűnt... Ott voltam a szobában... A pasi, aki bántani akart, egy szakács onnan, ahol melózok, csak köszönőviszonyban vagyunk a valóságban...
A rémálom az elm utcában egyik részében volt egy olyan, hogy freddyt átrántották a valóságba... Lehet nálam a fordítottja történt.
Azért örülök h vannak akik hisznek nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!