Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Eltűnhet egy tárgy a fizikai...

Eltűnhet egy tárgy a fizikai világból egy másik síkon keresztül?

Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 18:19
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Volt egy késem, amit egy ismerőstől kaptam, és volt egy elég valóságosnak tűnő álmom, hogy vki betört hozzám és bántani akart, én meg felkaptam a kést, hogy megvédjem magam, aztán felébredtem, kerestem a kèst másnap, nem lett meg, gondoltam mi a szösz, aztán feltúrtam mindent, nem lett meg, még a költözésnél sem (100x ellenőríztem, hogy mindenem megvan-e).

Alvajáró nem vagyok, meg se moccanok álmomban...

2016. máj. 19. 18:38
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én nem tudom tesó, de én a farkamat nem markolásznám a helyedben álmomban...

Viccet félretéve, közvetlenül a fizikai világra hatni mágiával a legmagasabb szintű mágia, csak a legnagyobb szenteknek sikerül.

Csak elhagytad a késed.

2016. máj. 19. 20:40
 13/31 A kérdező kommentje:
Kisétált a lakásból gondolom... A kések márcsak ilyenek...
2016. máj. 19. 21:12
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

"Kisétált a lakásból gondolom... A kések márcsak ilyenek..."

Ez pont annyira valószínű mint hogy síkot váltott. olyan viszont már többekkel előfordult hogy elhagytak valamit és meg voltak róla győződve hogy az nem történhetett meg, elvégre ők nem tudnak róla. Pedig a dolgokat az ember nem hagyja el szándékosan, szóval legtöbb esetben utólag nem tud róla, csak nem találja a kérdéses tárgyat.

2016. máj. 19. 22:13
 15/31 anonim ***** válasza:
68%
Bárki bármit figyelmetlenség, nemtörődömség, trehámyság miatt elhagy, egyszerűbb, könnyebb ezoterikus okot keresni, ezáltal másokat hibáztatni, mint beismerni saját hibáját.
2016. máj. 20. 08:28
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, ahogy 1000 milliárdok is csak úgy el tudnak tűnni, aztán svájci, kajmán szigeteki meg panamai számlákon manifesztálódnak: sok a mágus manapság.
2016. máj. 20. 09:49
 17/31 bona603 válasza:
75%
Ha hiszitek,ha nem,velem már történt olyan eset,hogy kiesett a kezemből egy tárgy,hallottam,hogy begurult az asztal alá és kész. Elveszett örökre! Nem volt a talajon semmi az asztal négy lábán kívül,úgyhogy még az sem mondható,hogy valami alá beszorult.
2016. máj. 20. 10:51
 18/31 A kérdező kommentje:

Milyen sok kis szkeptikus van az ezotéria témánál ;)

Amúgy ha trehányságból nem találok vmit, de KERESEM, akkor meg is szoktam találni. Még ha egy órán keresztül is kell keresnem.

2016. máj. 20. 12:40
 19/31 anonim ***** válasza:

Ismerős szitu. Amikor még otthon laktam, az ilyeneket mindig elpakolta valaki véletlen pl anyukám. De ha kérdeztem, sose tudta, hogy elrakta-e.

Az is lehet, hogy elvitték az ágy alatti manók. Az ő különleges ismertetőjük hogy a zoknidnak mindig csak az egyik felét viszik el.

2016. máj. 24. 09:11
 20/31 sadykowich ***** válasza:
Igen, ha annak a bizonyos tárgynak a környékén van legalább egy "negro".
2016. máj. 24. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!