Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kerülhetem el, hogy...

Maddii kérdése:

Hogyan kerülhetem el, hogy feletemágiával támadjanak meg?

Figyelt kérdés
Mégis mit kell érteni az, hogy megtámadnak? Érzek valami fájdalmat vagy ilyesmit? Volt már, hogy beszélgettünk a lányokkal erre csak belémvágott a fejfájás nagyon szenvedta. Képeket is láttam, de nem emlékszem rájuk. Ez az lehet?

2016. máj. 16. 20:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg egy energiapajzsot vonni magad körül, máskülönben békává változtatnak és aztán béka veled.
2016. máj. 17. 00:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Feletemagiaval? XD
2016. máj. 17. 04:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Tagadd lehetőségét!

A Tagadás Szelleme igen erős, ezért megvéd!

2016. máj. 17. 07:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Van nálam fekete mágia elleni sisak, 225 ezer forint most akciósan. Kettőt fizet hármat kap akcióm is van. Reszelt krumplit a talpra kenve chemtrail ellen is hatásos.
2016. máj. 17. 13:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyszer elmagyaráztam valakinek, hogy a babonaságban hinni rosszat jelent, és hogy ha direkt tudatosan azért tesz valamit, hogy ezzel kivédje a bajt, (pld a fekete macska előtt gyorsan átszalad, vagy csak azért sem megy át létra alatt) akkor pont azzal vonja be a szerencsétlenséget a fejére.

Nehéz volt, de végül sikerült meggyőznöm. Azóta nem mer babonás lenni, mert az rosszat jelent...

2016. máj. 17. 13:46
 16/20 anonim ***** válasza:

A fekete mágával megtámadottak kivétel nélkül annak tulajdonítják, ha nemtörődömségük, gyakorlatlanságuk, tudatlanságuk miatt nem sikerül valami, aminek pedig jó végét vártak.

Ők a "minden rosszat, hibásat másra fogni!" átokkal sujtottak.

2016. máj. 17. 15:02
 17/20 anonim ***** válasza:
43%

Na jó.

Bár ez inkább enyhébb dolgok kivédésére használható, van egy olyan módszer, hogy teljesen relaxált állapotban elképzeled a téged körülvevő mezőt, az aurádat. Aztán elképzeled, hogy kívülről valamilyen tükröződő felület veszi azt körbe, konkrétan egy tükör, vagy bármi más, ami neked a legszimpatikusabb. Ezután képzeld azt, hogy minden ártó szándék, rosszindulat, stb visszatükröződik vagy visszapattan erről a felületről a küldője felé, és fókuszálj, ismételgesd magadban a mondatot, "vissza a küldőnek". Ezt csináld legalább 10 percig.

Ha komolyabban foglalkozol mágiával, és emiatt komolyabb támadásoknak vagy kitéve, akkor már rég ismerned kellene a megfelelő tisztító, védő szertartásokat, ha ezek nincsenek meg, inkább el se kezdd az egészet. Egyébként nem hiszem, hogy feketemágiával támadtak volna, ettől függetlenül a leírt relaxációs módszer alkalmazható, megvéd a hétköznapi rosszindulattól, pl pletykáktól, hátad mögötti áskálódástól is.

2016. máj. 17. 18:06
 18/20 A kérdező kommentje:
Egy probléma van: Bármikor megtámadhatnak. Minden nap ott vannak körülöttem, bámulnak.
2016. máj. 17. 19:33
 19/20 anonim válasza:
90%
Van erre egy iskola, nagy sárga ràcsos ablakokkal kedves orvosokkal :)
2016. máj. 18. 12:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Hol vannak körülötted egész nap és mégis kik, és miért bámulnak? Nálunk, a mi városunkban a cigányok lakta utca az ilyen (kisvárosi nyócker), hogy odamegy a magyar ember és konkrétan kiáll a gangra mind fürtökben és bámulják, ott lakó ismerősöm mesélte, hogy le is átkozzák, ha úgy van. :D De eddig még nem pusztult bele senki, úgy tudom, meg én is mászkáltam arra, túléltem. Nem rasszizmusból írtam ezt amúgy, semmi bajom velük általában, de ők tényleg ezt csinálják, más szituációt meg nem tudok elképzelni, ahol leátkozási szándékkal állják körül tömegek az embert. :DDD
2016. máj. 18. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!