Maddii kérdése:
Hogyan kerülhetem el, hogy feletemágiával támadjanak meg?
Figyelt kérdés
Mégis mit kell érteni az, hogy megtámadnak? Érzek valami fájdalmat vagy ilyesmit? Volt már, hogy beszélgettünk a lányokkal erre csak belémvágott a fejfájás nagyon szenvedta. Képeket is láttam, de nem emlékszem rájuk. Ez az lehet?2016. máj. 16. 20:14
1/20 anonim válasza:
Erre a kérdésre nehéz röhögés nélkül válaszolni.
2/20 anonim válasza:
Senki nem fog megtámadni. Pontosítok, nem tud megtámadni spirituálisan.
3/20 A kérdező kommentje:
Miért?
2016. máj. 16. 20:36
4/20 anonim válasza:
"Erre a kérdésre nehéz röhögés nélkül válaszolni."
Valószínűleg leírni sem volt könnyű röhögés nélkül.
5/20 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=XKzzniTfMnQ
Mert hatástalan.
6/20 anonim válasza:
Ma amikor minden lépcsőházban lakik egy sátánista ezt nem tudod elkerülni
Az már más kérdés hogy van e hatása rád. ..
7/20 anonim válasza:
Szerintem mostantól ne menj sehová, mert az életedbe kerülhet. Jobb, ha otthon maradsz és védelembe helyezed magad. Viszont így sem garantált, hogy nem támadnak meg. A maradék 40 évedben sikeres túlélést kívánok.
8/20 anonim válasza:
Eladó feketemàgia elleni pajzs most akciós 157.000ft, ha most rendel ajándékba kap egy feketemágia elleni pajzs elleni pajzsot is!
9/20 anonim válasza:
A legegyszerűbben úgy, hogy egyáltalán nem foglalkozol mágiával. Kicsit árnyaltabban: elég kevesen tudnak konkrétan támadni ilyesmivel, és a legtöbb ilyen módszerhez minimum az kell, hogy viszonylag közel legyen hozzád. Szóval nem fognak csak úgy megtámadni random ilyesmivel.
10/20 anonim válasza:
Huo Xianren tökéletesen megírta a megoldást.
Azt még hozzátenném, h sajnos rengetegen képzelik be, h fekete mágus hatása alatt vannak, megátkozták őt, stb. és ezzel sajnos saját magukat kergetik őrületbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!