Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha nem létezne okkultizmus,...

Ha nem létezne okkultizmus, miért érezni a boszorkányok, wiccákon a sötét kisugárzást?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam egy barátom kollegájával. Normális embernek tűnt, viszont ami zavaró volt, hogy sötét, mély gonosz kisugárzást éreztem mindvégig belőle. Nem maga az ember volt gonosz, hanem belőle áradt egy feketeszerű, sötét, rossz benyomást keltő sugárzás.

Olyan mintha fekete szín áradna belőle, csak látni nem lehet, de érzed. Egy idő után kiderült, hogy a férfi wicca boszorkány egyesület tagja és aktívan járnak varázsolni és egyb összejövetelekre. Ezt a sötét kisugárzást, csak boszorkányokon, romákon éreztem, viszont átlagembereken irodai dolgozókon is, ha gonosz volt, sosem éreztem ilyet. Miért?

2016. ápr. 17. 15:20
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy van,csak beképzeled.Nekem szokták is mondani,hogy olyan nyugodt aurám van.Amúgy meg a boszorkányok,azzok azért végeznek néha ilyen rituálékat,mert ezzel belehet vonzani egy energiát.Viszont már maga a létezéseddel,vagyis a gondolataiddal bevonzasz dolgok.Úgyhogy lehet úgy venni,hogy maga a létezésed is boszorkányság.
2020. máj. 25. 20:30
 32/43 anonim ***** válasza:
90%

Természetesen van ilyen, lehet ilyen, a kérdés nem is az, hogy vannak ilyen dolgok, vagy hogy működnek, mert igen, csak a legtöbben nem ismerik a következményeket.

Simán el tudom képzelni, hogy olyanokkal érintkezett, akik felelőtlenül használtak tudásmorzsákat, ismertek részeket, de nem az egészet, és ezzel kárt okoztak.

Menj el a közeléből. Ne legyél vele.

Volt nekem ilyen barátom több is, mármint haverismerősbarát, jó emberek voltak, segítettek is, mégis, egyfolytában rosszat éreztem felőlük, és rossz dolgok történtek velem, ha a közelemben voltak.

Nem barátkoztam velük tovább, leépítettem a kapcsolatokat, és nem engedtem vissza őket soha, mert valami rossz mégis volt bennük.

A hosszú választ író hozzászóló is nagyon pontosan leírta, hogy vannak ezek a történések.

2020. júl. 18. 09:15
 33/43 Jaruss ***** válasza:
50%
Ez nem így működik.
2020. aug. 1. 18:33
 34/43 anonim ***** válasza:

testbeszéd, gesztus és egyéb finomságok... lényegében full anyagi hozzáállással ösztön. akár az állatok meg lehet érezni a veszélyt.

ha még élesebb lenne. akarom mondani látó vagy hasonló lennél, vagy elég ha érzékenyebb vagy nem kéne 5 méteren belül lenned hogy érezd.

"Ezt a sötét kisugárzást, csak boszorkányokon, romákon éreztem, viszont átlagembereken irodai dolgozókon is, ha gonosz volt, sosem éreztem ilyet. Miért?"

bocsi a kérdés ezen részét nem igazán értem, akkor eddig is érezted mindenkin csak nem szenteltél neki figyelmet? boszorkányokon, romákon, átlagembereken, irodai dolgozókon

2020. aug. 2. 06:56
 35/43 Grimfox ***** válasza:
69%
Nem az okkultizmus okozza ezt a kisugárzást. Az okkultizmus csak egy kutatómunka. Titkos tanok tanulmányozását jelenti. Ha átülteted a gyakorlatba, amit tanulsz, vagy találsz, és nem megfelelően használod, akkor lesz kellemetlen az érzet, ami belőled árad. Nagy az esélye, hogy egy rakás olyannal is találkoztál már, akik az okkultizmus kevésbé kétes irányzatait tanulmányozták, és nem használtak semmi olyasmit, ami ártalmas lenne önmagukra, vagy a környezetükre. Rajtuk nem fogsz ilyen kisugárzást érezni, akár wicca vallásúak, akár romák, akár konkrétan mágiával foglalkoznak.
2020. szept. 29. 22:35
 36/43 anonim ***** válasza:
17%
Exbnőmnek Vica a beceneve, jókora boszorkány volt az ágyban.
2020. szept. 30. 19:30
 37/43 anonim válasza:
69%

Furcsa pedig a wicca az fehér varázsló/boszorkány vallás... Ha éreztél is rajta valami gonosz kisugárzást azt inkább emberismerettel magyaráznám, nem kell mindenben természetfeletti magyarázatot keresni.

Én is megszoktam érezni ha valakiben nem lehet megbízni, de rájöttem, hogy ez csak sima emberismeret, mert már öregebb vagyok, több mindent láttam és általában tudatalatt felismerem a veszélyt, ahogy a tapasztalataimhoz kapcsolom őket. 32F

2020. okt. 11. 22:15
 38/43 anonim ***** válasza:

A történelem tele van okultistákkal.

Kb az iskolában is szóesik róluk.

Szabadkőművesek, templomosok. stb stb De a jobb töri tanár mesél többet is

2020. dec. 20. 00:51
 39/43 anonim ***** válasza:
Sőt irodalom anno garabonciásokat is megemlítették :D
2020. dec. 20. 00:51
 40/43 anonim ***** válasza:
60%
Ezt a kisugárzást Romákon éreztem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2020. dec. 20. 00:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!