Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha nem létezne okkultizmus,...

Ha nem létezne okkultizmus, miért érezni a boszorkányok, wiccákon a sötét kisugárzást?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam egy barátom kollegájával. Normális embernek tűnt, viszont ami zavaró volt, hogy sötét, mély gonosz kisugárzást éreztem mindvégig belőle. Nem maga az ember volt gonosz, hanem belőle áradt egy feketeszerű, sötét, rossz benyomást keltő sugárzás.

Olyan mintha fekete szín áradna belőle, csak látni nem lehet, de érzed. Egy idő után kiderült, hogy a férfi wicca boszorkány egyesület tagja és aktívan járnak varázsolni és egyb összejövetelekre. Ezt a sötét kisugárzást, csak boszorkányokon, romákon éreztem, viszont átlagembereken irodai dolgozókon is, ha gonosz volt, sosem éreztem ilyet. Miért?

2016. ápr. 17. 15:20
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:
69%

és ki nekem az a Könyves Kálmán, hogy elhigyjem neki?

Nekem egy 900 évvel ezelőtt fószer ne mondja meg miben higyjek

2016. ápr. 17. 17:07
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Könyves Kálmán egy olyan babonából származó lényre utalt ezzel a rendelettel-a striga nevűre- aki valahol fél úton volt a bagoly, és a banya között. A varázsláson kapottakat ugyanúgy megégették az ő idejében is. A mai értelemben vett boszorkányokat ő is halálbüntetéssel terhelte.
2016. ápr. 17. 17:15
 13/43 anonim ***** válasza:
7%
#12 Ez nem változtat a tényen, hogy semmilyen boszorkány nem létezik.
2016. ápr. 17. 18:31
 14/43 anonim ***** válasza:
87%
#11 én mondjuk egyetértek a logikáddal, de ne felejtsd el, h mások 2000 évvel (talán) élt "fószer" tanításainak is hisznek :D
2016. ápr. 17. 19:07
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

4;11 -már az írásaid kisugárzása is döbbenetesen fantasztikusak.

Megigézve és Karinthy után szabadon idézve:

'Fulladjon meg könyves Kálmán

Lehetőleg máma még.'

[link]

2016. ápr. 17. 21:20
 16/43 anonim ***** válasza:
76%
Könyves
2016. ápr. 17. 21:20
 17/43 A kérdező kommentje:
Azon boszorkányokon és sötét varázslókon, akik démonokat és gonosz asztrállényeket (dimenzióköszti) lényeket idéznek meg, azokon érződik egy nagyon mély intenzitású, lassú és sűrű energia, ami fekte. Lehetséges, hogy annak a démonnak az aurájának a sugárzása tapadt az egyénre ?
2016. ápr. 30. 15:58
 18/43 anonim ***** válasza:
10%
Nagy az isten állatkertje, és a kérdezőnek sikerült átugrania a kerítést.
2016. ápr. 30. 16:36
 19/43 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kérdezőnk eltévedt a harry potterben... Légy oly kedves és mász ki a sztereotíp, tudatlan, álomvilágodból és olvasd már el, hogy mi az a wicca. Mert had verjem bele a fejedbe, hogy attól még, hogy valami nem olyan mint amit te megszoktál még nem rossz, sötét, ördögtőlvaló... Hanem egy természetvallás és jóval idősebb mint a kereszténység
2016. ápr. 30. 16:48
 20/43 anonim ***** válasza:
81%
Én már találkoztam pár boszival, mindegyiknek más, de fényes, fehér vagy világoskék aurájuk volt, van akinek gyors, van akinek lassu az aurája és változo erösségü, tökmás. Vannak boszik, akik az erdőben, vagy kertesházban tündéreket látnak, vagy tündérképződményeket, nagy aranyszinü energiagömböket, fényt, főleg hajnalban... Van aki el asztrálutazik titkos helyekre, esetleg betud menni a mennybe és utazni ott, illetve ilyen szentképeket, gondolatformákat lerajzol... Ott van a gondolatolvasás is, a boszorkányok érzékenyek és intenzivek, sokmindent észrevesznek a másikon és nagyon jo a radarjuk is... Nagyon jól tudnak kinézni, különleges kinézetü szemük van, és nagyon szép arcuk, testük fiatalos... A bübájosoknak tisztánlátásuk van, és minden ritus meg ilyesmik, tanult dolgok, stilusok végül beleolvadnak náluk ebbe, aztán elfelejtődik és egy új szinten ismét ujratanulják, végig és ez mindig mutatja hogy mit kell tenniük, mérhetetlenül haladnak a láthatatlan úton...
2016. ápr. 30. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!