Ha nem létezne okkultizmus, miért érezni a boszorkányok, wiccákon a sötét kisugárzást?
Ma találkoztam egy barátom kollegájával. Normális embernek tűnt, viszont ami zavaró volt, hogy sötét, mély gonosz kisugárzást éreztem mindvégig belőle. Nem maga az ember volt gonosz, hanem belőle áradt egy feketeszerű, sötét, rossz benyomást keltő sugárzás.
Olyan mintha fekete szín áradna belőle, csak látni nem lehet, de érzed. Egy idő után kiderült, hogy a férfi wicca boszorkány egyesület tagja és aktívan járnak varázsolni és egyb összejövetelekre. Ezt a sötét kisugárzást, csak boszorkányokon, romákon éreztem, viszont átlagembereken irodai dolgozókon is, ha gonosz volt, sosem éreztem ilyet. Miért?
Kérdés az miután neked első pillantásra nem jött be a barátod kollégája az oké,de mennyi volt az az idő miután kiderült számodra hogy ő wicca boszorkány?
Magadat láttad igazolni vagy a barátoddal megvitattátok?
Tudod van egy olyan társasági pszichózis mikor valakinek sűrűn összenőtt a szemöldöke és valaki odasúgja hogy ez az ember ilyen vagy olyan. A többi vevő lesz rá. Győződj meg róla,szánd rá magad és nézz szét ilyen összejövetelen hogy mit varázsolnak "aktívan".
# 22/22 Maga mondta, hogy wicca és a csoportba jár. Sőt, saját bevallása szerint még nem is tartozik a legsötétebb boszorkák magjába a közöségben.
Nem tudok eljárni a gyűléseikre és nem is nyilatkoznak róla, mit csinálnak, mert kívülálló vagyok és nincsen kedvem egy paranoid, átkozódó társasűgba belépni, ahol alapkövetelmény, hogy eladd a lelked sátánnak és még ki sem lehet lépni onnan
"Én is érzem a kolléganőmön és a főnökömön, pedig közük sincs semmiféle ezoterikus hókuszpókhoz."
Aztán azt te honnan tudod ? :D
"Lehet, hogy az a boszorkány egy rituálén félresikeritett valamit, és átment az fekete mágiába"
Túl sok embernél sikeredett félre.
# 21/"megyek okádni, kellett ezt elolvasnom, fuj"
Legalább ebből tanulhatnának a szkeptikusok, hogy ne járjanak trollkodni oda, amihez gőzük sincsen. Innen borítékolom, hogy semmit sem fogtok tanúlni belőle. :P
" Viszont mivel te tisztánlátó vagy ez egy jó megérzés, és szinte neked is közöd van a wiccákhoz. De semmi aggodalom. Ez csak egy plusz dolog."
Kizárt, hogy bármiféle közöm lenne wiccához, boszorkánysághoz. Magam részéről ezt erkőlcstelenségnek tartom és nem is akarok többet megtudni róla. Elég nyűg érezni a sötétséget.
Születni kell mindenre.
Másképp: a Zodiákus alatt mindenki születik mindenre.
Másképp: születésünk alapvetően meghatározza a karakterünket, pl. azt, hogy mi van bennünk, milyen lehetőségeink vannak stb.
Sötét, mély, gonosz kisugárzás:
1: a születési képlete is olyan lehet
2: karmikus örökség is ott lehet rajta (kapcsolatok, egyéb)
3: amit ebben az életben szerzett (hozzátett).
Van, aki pusztításra, ártásra születik … ő élete során abban fog elmélyedni. Valami ilyen utat (pl. fekete mágia, gyakorlati, nem csak gondolkodni róla) talál és abban fog elmélyedni.
Attól, hogy Wicca boszorkány egyesület tagja, még nem feltétlenül lesz ilyen. A születés, az alapvető karakter, az, ami adja (vagy adhatja) ezeket.
Példa: én viszonylag jóindulatú születési képlettel rendelkezem, így, ha megfeszülnék sem lehetnék olyan karakter, aki abban leli örömét, hogy pszichikusan és/vagy egyéb módszerekkel kínozza a másik ember. Nem kell semmit elkiabálni, de kb. így van.
Tudom, hogy kell elindulni ezeken az utakon, egy csomó mindent elolvastam már erről a témáról, de: ha én nem arra születtem, akkor bolond lennék azt az utat követni, mivel a természetemmel nem egyezik. A normális ember az életben a saját természetét követi.
Pszichikus érzékelés: ezek finom dolgok, a durva-profán érzékelésünk határán működnek. Nem az agyunkat kell pörgetni ezerrel… ezeket a benyomásokat úgy tudjuk venni. Az önmegismerési és világmegismerési úton egyébként a saját belsőnk vezet, nem a „Jézus Krisztusok”. A saját bennsőnkben keressük a kapcsolatot és úgy jutunk el a saját magasabb énünkhöz, ami azonos Istennel, a Világszellemmel stb.
Ha a mágiát, okkult dolgokat (rossz értelemben véve) aktívan gyakorolja, akkor ettől keletkezhet körülötte egy erre vagy arra jellemző aura, amit érzékelni lehet. Én úgy mondom ezt, hogy „feketedik”. Vannak, akik el vannak „feketedve” … olyanok is vannak, akik generációk óta foglalkoznak szervezett boszorkánysággal… ez látszik vagy észrevehető.. Férfiakról van szó. A női boszorkány az egy külön téma.
Azt sem árt tudni, hogy a vallások (ősi) bázisa tulajdonképpen a boszorkányság, a régi Hold-kultusz. Ha mondod nekik, kézzel-lábbal tiltakoznak: „mi nem, mi nem”.
Pedig: de, igen.
Biblia: dugig van mágiával, varázslással, okkulttal. Ahogy nyilvánosak lettek a „szentkönyvek”, úgy fedték el ezeket.
A mai átlagember már túl kései és civilizált (idomított, háziasított) ahhoz, hogy benne legyen ez az ősi sötétség. A régebbi típusú emberek között, ott inkább van ez, mint ahogy mondtad… az az egyik típus.
Ez a sötétség nem az értelem sötétsége. Az értelem szinkronban van vagy lehet vele, de ez attól ősibb sötétség. Elementárisabb, mélyebb. Este fokozottabb lehet a hatása… mikor a Hold világít. A Hold állásaitól is függhet, hogy mennyire intenzív.
Miért mondom én ezt el?
Mert én Nap vagyok, nem az az oldal.
Ha az az oldal lennék, az életben nem mondanám el neked ezt.
A mai sátánizmusban is vannak ilyenek – ha be tud lépni a dolgokba.
Konklúzió:
nem kell a jót játszani (kifelé), mert senki nem jó. De igazán elsötétedni sem szabad, mert az sem jó.
Esküszöm, a születésünk határoz meg minket, plusz az épp aktuális körülmények. Azt hisszük, hogy a világ mekkora nagyot változott… én, az ismeretemmel azt tudom mondani, hogy nem változik itt semmi.
A sötétség alapból nem gonosz, az a létezés forrása.. az örök alap.
Mit találsz még ezekben az emberekben?
Hatalomvágyat.
Uralomvágyat.
Ez akar lenni, az akar lenni… ezt akarja, azt akarja.
Szenvedélyesen vágyik rá.
Neki az kell.
Én találkoztam már a „gonosszal”, talán mondhatom ezt – emberekben.
Példa: jön hozzám: „látom, te jól tudod ezeket, segíts nekem ebben meg abban, mondd el, hogy ez hogy van.. stb” (komoly dolgokról van szó, nem akármikről)
Mire jössz rá végül?
Arra hogy: nem érdekli mit mondasz… nem számít mit mondasz… Oda lett küldve hozzád attól az „erőtől”. (konkrétan el lehetne mondani, de nem szabad ezeket elmondani) … Beszélgettek stb.
Mit csinál végül?
Neked támad, megátkoz (!), „ez legyél!” .. „az legyél!”.
Miért?
Azért, mert azt hitte, hogy te is oda tartozol abba a csapatba.
De te, attól, hogy látsz vagy értesz egy csomó mindent, mégsem tartozol abba a csapatba.
Olyan dolgok vannak egyébként, hogy ledöbbennétek. Nem hinnétek el, hogy léteznek ilyesmik. Magam is csak lestem, mikor olyan volt.
Nem kell ám mindent tudnotok, meg kikutatnotok, csak azt, ami rátok tartozik.
Amit meg tudtok, azzal kapcsolatban valamilyen szinten felelősök vagytok.
Hihetetlen, hogy milyen dolgok vannak a mai világban. Parazitizmusok. Én nem szeretnék mások parazitája lenni, de olyan technológiák vannak ezen a téren is, hogy csak lesel. ..és nem hülyék találták ki, mert egy csomó szempontból helytálló vagy helytálló lehet a dolog. Nagyon konkrét technikák… de ezeket nem szabad sem ismernetek, sem használnotok.
Miért?
Mert ha azon az úton elkezditek a(z ahhoz szükséges konkrét) lépéseket megtenni, akkor egy szinttől vagy szintenként el kell köteleződnötök és utána már csak az az árnyékösvény marad.
Ezek létező dolgok, nem csak kitaláltak. Ma, a XXI. században nagyon sok mindenhez hozzájuthattok (ismerethez), de: az ismeretnek ára lehet.
A nordikus metálokat (death metal stb.) meg hagyjátok, mert azok megint olyan tudatállapotokba visznek befelé. Először lehet, hogy csak vicc meg buli, de utána komolyabb lehet a dolog.
Nagyon sok mindent el tudnék mondani, de nem szabad ezeket elmondani.
Másik: nihilisták ne legyetek! Valamilyen istenben valamilyen szinten hinni kell. Nem feltétlenül a hivatalosan tanítottban, de valami kell, ami ott van.
Ateizmus + materializmus: ezek a romboló (tudás nélküli) sötétség kapui.
2:
A fekete szín az forrás tulajdonképpen, de ők valami rosszat hoznak ki belőle. Náluk gonoszságot jelent.
3:
nem szükségszerű, hogy rossz kisugárzása legyen az embernek a mágia ismeretétől.
Attól „feketednek”, ha önző dolgokat akarnak szerintem. „Akarom azt a nőt és tegye azt, amit én akarok!” Ezek a kapuk. Így kezdődnek a dolgok. Túlzott (kontrollálatlan) szenvedély stb.
4:
szerintem is így van.
A boszorkány természetismeretet is jelent, egy jó dolgot is jelent vagy jelenthet. (az Üst a szent, az van középen – abból lett a kései „Szent Grál”)
5:
meg a gyógyításra. Régen úgy volt. (A hivatalos (római) kereszténység nyírt ki egy csomó mindent.) Monopolizmus. A totális hatalom vágya a lelkek felett.
7:
az inkvizíciónál teljesen perverz emberek lehettek… állítólag agyonvesztegették őket. (iszonyú vagyonokat húztak be a megfélemlített emberektől)
A mai keresztény (intézményes római) felfogás egyébként egy csomó mindent szándékosan és totálisan félremagyaráz. …
12:
striga: az olaszoknál a boszorkány neve (strigoj)
17:
lehetséges. Ott van rajta valamennyire az az entitás. Van, aki ebben él. (inkább nő, mint férfi … a férfinak kevésbé nyitott a tudata, sokkal inkább bezárt lény)
19:
a kereszténység is természetvallás, csak burkoltan-allegórikusan … Senki nem megy sehova. (de olyan jó ezeket hinni)
A boszorkányság ősi gyökere valószínűleg a tündék, tündérek, elfek kultusza. Vannak világos és vannak sötét elfek. Rossz napjaimon azt mondom, hogy az Ószövetség egy napjainkig megmaradt sötét elf hagyomány.
Az a baj, hogy a szép, világos hagyományt nehéz megtalálni. A sötét hagyomány? A kezed se kell érte kinyújtani, házhoz jön. Kb. így működnek ezek a dolgok.
Utazás/asztrálutazás:
utazás a tudatalattiban (az árnyék megpillantása) és út az életfán.
Ez az utazás.
Ezek csodálatos dolgok egyébként. A beavatás dolgai.
A mai vallások nem avatnak. A sebek felszíni kezelését nyújtják. Szépen bekötöznek kívül és azt mondják: „rendben vagy”. De belül minden ott marad. Nem nyúlnak ezekhez a dolgokhoz. „Amiről nem beszélünk, az nem létezik (számunkra).” Kb. ez a stratégiájuk.
20:
a boszorkányok érzékenyek és szenzitívek…
Ha levetjük ezt a fizikai testet, még jobban rajtunk lesz, hogy mi a természetünk.
23:
kicsit furcsa hozzáállás
24:
azok nélkül is lehet ilyen
27:
neked valami kínod van kérdező … Lehetséges, hogy benned is valami ilyen lakik, mert először úgy működik a dolog – tudod-, hogy harcolunk ellene, és csak később válunk azzá.
Nem megérteni próbálod a dolgot, inkább csak kritizálsz.
Lehet, hogy csak beképzeled a dolgot. Nem tudom.
Javítás:
...a másik embert.
Ha azt hallod: „fagyos Hold”, tudjad, hogy ott az átok van. Komolyan mondom.
A másik: „örök sötétség” … „mindörökkön örökké sötétség” … „csak a sötétség lényeivel veszem fel a kapcsolatot” (a nexionban vagy akárhol): ezeket is hagyni kell a francba.
Nem feltétlenül tudnak sokat, de azok az alapvető (zsigeri) dolgok működhetnek náluk. Nem biztos, hogy érdemes velük négyszemközt maradni a „szent helyükön, a templomukban”.
Nincs olyan, hogy csak a sötétségre esküszünk. Nem normális szerintem. Akki arra esküszik, megérdemelné, hogy tényleg abba legyen.
Ebben a korban intenzív az energia, a shakti ereje, ez felrezegteti azt, ami bennünk van. Meglátjuk vagy megláthatjuk a saját mélységeinket. Ezt tudomásul kell venni, meg ezeken az állapotokon tudni kell átmenni. … Ezek nem könnyű dolgok és sokáig tarthatnak.
Egyszerűnek kell lenni, szerénynek, meg észnél is kell lenni. Tudni, mikor mi történik.
Vagy ha valami más a képességed, akkor azt fejlesszed, de nem kell egy „főgonosszá” válnod.
Ha valaki rendelkezik valamilyen finomabb, pszichikus vagy mágikus képességgel, szerintem az a jó, ha nem iszik, nem dohányzik stb. Tiszta életet éljen, mert akkor tiszta egyedül a tudata. … Mikor a mélységbe le tudsz nyúlni, akkor ezek az ártalmas, kimozdító, szennyező dolgok nagyon nagy kockázatot jelentenek. (Meg kell hagyni másnak, van arra ember.)
Egy szennyezett tudat, egy rossz aura soha nem tud normálisan működni.
Fekete mágikusoknál, meg tantrikus szélsőségnél másképp van… de ezek szerintem külön műfaj.
Az a baj, hogy kategorizálsz.
Sőt,az egész emberi fajnak ez a baja.
A kategorizálás határokat/korlátokat szab a tudatban.
Ha korlátaid vannak, akkor szűkül a tudatod..
Elképzelhető, hogy "sötét" energiája volt, de ez sem minden esetben ROSSZ.
Minden jóban van egy kis rossz és fordítva.
Vannak bizonyos entitánsok, akiket rosszként "kategorizált" az ember, holott meg tanít egy csomó dologra..
Visszatérve.
Nem létezik csak rossz, illetve csak jó aura.
Mindig kombinálodik..
EGYENSÚLY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!