Lesznek kovetkezmenyei, ha bosszubol josnovel atkot teszek valakire? Bovebben lent
1,5 eve maga a pokol az eletem.
Egy no tonkretette az eletem, es ugy erzem a sok indulat, es bosszuvagy csak igy fog elmulni.
Tisztaban vaguok vele, hogy tudni kell megbocsatani, de bocsanatot csak az kap aki ker is.
Szeretnem benyujtani a szamlat, es bosszu magiat tenni ra, ami reszerol megoruleshez vezet.
Ha valaki komolyabban ert a magiahoz, az kerem irja le hogy magamnak is okoznek kart ezzel?
Koszonom szepen.
"Bocsánatot az kap, akinek megbocsátanak, nem az, aki kér. Nem isten vagy, akihez bűnbocsánatért fordulnak a hívek."
Ez így igaz! Ha magadtól nem megy a megbocsájtás, elengedés, akkor nem állsz valami magas szinten... semmilyen értelemben.
Egyébként, a kérdésre válaszul: ha mással végezteted el a "piszkos munkát", akkor a felelősség elvileg őt terheli. Megoszlanak a vélemények, hogy ilyenkor csak rá szállhatnak vissza, vagy a kliensre is, és ha valaki hozzáértő, akkor ő meg tudja magát védeni, tisztítani az ilyen mágiák után. Az, hogy téged meg kell-e védeni, és ő fog-e energiát tenni abba, hogy téged megvédjen... kétesélyes a dolog.
Annyi biztos viszont, hogy aki nem tudja elengedni az ilyen szintű negatív érzelmeket, arra azok "visszaszállnak", legalábbis annyiban biztos, hogy téged emésztenek akár éveken át, és nem őt.
Nem megy a megbocsatas... es? Akkor most mit tegyek?
Nem talalom a lelki bekem, az eletem megkeseritette, nem tudok tullepni ezeken..
Megis ugy erzem, ha az O elete sem lenne tokeletes, az valamilyen szinten megnyugtatna..
Vagy hagyjam az egeszet, es menjek pszichologushoz? Segitene?
Kérdező, igen, a pszichológus pl jó ötlet, segít feldolgozni az ezzel kapcsolatban benned maradt érzelmeket.
Önerőből is meg lehet csinálni, ez fejleszthető, de ha meg tudod fizetni, és mindenképp gyorsan szabadulni akarsz az érzésektől, akkor inkább a pszichológus.
Emellett meditálj naponta, ha tudsz, a pszichológus és az önfejlesztés párhuzamosan nagyon szép eredményeket tud hozni.
14Huo "Azért száll vissza a "kliensre" is, mert a gyűlölet az övé, amiből az átok fakad"
Bizony, ez így van.
"Nem az fertőzteti meg az embert, a mi a szájon bemegy, hanem a mi kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert.
... Mégsem értitek-é, hogy minden, a mi a szájon bemegy, a gyomorba jut, és az árnyékszékbe vettetik?
A mik pedig a szájból jőnek ki, a szívből származnak, és azok fertőztetik meg az embert. Mert a szívből származnak a gonosz gondolatok, gyilkosságok, házasságtörések, paráznaságok, lopások, hamis tanubizonyságok, káromlások. Ezek fertőztetik meg az embert
Komoly betegséget készítesz elő itt és szinte kivétel nélkül a válaszolók elmondják neked. Nem lelnél akkor sem békét, ha mondjuk a te hatásodra halálosan megsérülne,vagy meghalna az ellenséged. Sőt!!!!!
Elmondhatnád itt anonim módon, ugyan miért tette tönkre az életedet? elgázolt és életre nyomorék lettél?
Értem én a bosszúvágyat, de ki tudja milyen kóklerhez mész... vagy átver vagy elrontja. Inkább bízz magadban és válassz "világi" módszert a bosszúra pl kilyukasztod a kocsikerekét, rossz pletyka, stb. De mégjobb ha arra fókuszálsz hogy rendbe tedd az életedet.
Ha leírod priviben, h mitől is pokol az életed, akkor talán írhatok vmi konkrétabbat.
Mi az,hogy valaki tönkreteszi az életedet? Nem lehet csak úgy tönkretenni, főleg nem másét. Az átokkal is csak magadnak ártasz.
Okosabb lenne végiggondolni a kapcsolatotok főbb pontjait, és rájönni arra, hogy mit akart neked tanítani a sok tapasztalat. Nem pedig összevissza őrjöngeni, és másokat okolni. :)
Kívánok neked szép életet, és annak a másik embernek is, aki "tönkretette" az életedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!