"sátáni kecskeszellem"üldözték el otthonából a terhes nőt (képpel! )?
A 43 éves Vanessa Mitchell egy olyan házban él Angliában, ami a középkorban börtönként működött, és arról híres, hogy boszorkányokat akasztottak fel benne. .........rengeteg megmagyarázhatatlan dolog történt az elmúlt években otthonában. amikor terhes volt, egy kísértet fellökte, máskor pedig egy láthatatlan erő csapott a hátsójára.
A megrémült tulajdonost végül egy szerinte "sátáni kecskeszellem" felbukkanása győzte meg arról, hogy végleg el kell hagyni a házat. Az egyik biztonsági kamera felvételen fedezte fel a démont, aminek a fotója már a Facebookra is felkerült.
Hihetetlen a sátáni kecskéről kép is van : [link]
Dikk. Én kiégtem xD
Ezzel amúgy mit akartál közölni? XDD
Kérdező.
Akkor a szellem és a démon, számodra egy és ugyanazon?
Bármilyen alakot felölthetnek ezek az entitánsok, de az nagy energiájukba kerül.
Egyébként én még "sátáni" szellemről nem hallottam..
? a kepen semmi se latszik. Ennek van hirerteke? Kepes valaki errol cikket irni?
...
kepszerkeztovel 1000x jobb kepet hamisitok, aztan irok melle valami ostoba tortenetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!