Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Minden Sátánista ilyen "gonosz"?

Minden Sátánista ilyen "gonosz"?

Figyelt kérdés
Elősször is kijelenteném hogy nem szeretnék általánosítani és főként sátánisták véleményére lennék kiváncsi. Azt is kijelentem, hogy ateista vagyok, de az összes vallást elfogadom és nem itélek el. (Az iszlám szélsőséges oldalát kivéve) van egy ismerősöm aki sátánistának vallja magát. Kell róla tudni, hogy rendszeres depressziós, és ha ugy tartja kedve, random kínozna embereket. Állandóan öngyilkosságon jár a feje. Ha a kedve olyan, akkor átkot is szór, hogy eladja a lelkünket, és azt akarja hogy szenvedjünk. Igazábol engem nagyon bosszant már, és elég boldog természetű vagyok de ez mindig elrontja a kedvem. A sátánizmus tényleg ilyen kegyetlen? Vagy csak ő mutatja annak? Előre is köszönöm a válaszokat :)
2016. febr. 23. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sátánisták között vannak jók is meg rosszak is. Keresztényeknél, katolikusoknál, ateistáknál, muszlimoknál, ortodoxoknál is vannak jók is meg rosszak is.
2016. febr. 24. 13:54
 12/15 anonim ***** válasza:
az ördögnek is van jó oldala végülis előtte jó volt aztán elkezdet gyilkosokat ölni msot meg már elvileg nem 100 as de hát ez van
2016. febr. 28. 19:18
 13/15 Fleurr ***** válasza:

Az én sátánista osztálytársam (lány) nagyon kedves, senkit se akar megölni és sokszor sütit sütött nekem és másoknak. Fekete ruhákban jár, megtagadja a mások szerint jó és igazságos Istent, de nem akar senkit se megátkozni. Igen, mutatta nekem és mesélt h egy sátánista nem azt jelenti hogy mindenkit elátkoz és megkinoz. Egy sátánista lehet kedves is és csak annyi, hogy megtagadja hogy Isten jo és igazságos, és úgy gondolja h a Sátán a jo, mert ö támogatja az embereket és azért tagadta meg Istent, mert Isten el akarta pusztitani az embereket, stb. (Ebbe ne menjünk bele!)

Ilyeneket mesélt. Egyébként más sátánistákkal is találkoztam már de ök is kedvesek voltak.

Ez inkább személyiségtöl függ. Jah és egy átok csak akkor müködik hogy ha hiszel benne, h megátkoztak.

Ha minden sátánista gonosz lenne, akkor tőlem nem félnének a sátánista ismeröseim. Se az ateisták és a keresztények. Szerintük félelmetes személyiség vagyok, akit nem érdemes feldühiteni, pedig csak 154cm vagyok...

(Buddhista lány. Érdekes a barátiköröm, nem? :D)

2016. márc. 1. 18:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Öngyilkosság?

Ez biztos nem sátánista! Az nem tesz ilyet! :)

Csak egy gyáva féreg...

2016. márc. 6. 03:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Azt hiszem a barátod egy divat "sátánista".

Az igazi sátánisták a fejlődést keresik a Magnum Opus, az isteni lét elérése törekednek. Amit te írtál azok keresztény agymosott baromságok. Remélem rá jössz hogy az igaz sátánisták nem gonoszak.

Üdv

2017. jan. 2. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!