Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetek látnok? Többi lent

Lehetek látnok? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok! egyik rokonom ismerőse "látnok" és szerinte én is az leszek/lehetek. Én az ilyenekben annyira nem hiszek... De a barátnőimmel beszélgettünk erről és kb másfél éve kezdődött a "daje vú" (ha jól írom) érzés és azóta egyre gyakrabban.. szinte már minden héten va legalább egyszer.. 1 éve a másik dolog is elkezdődött. Szellemek. Amint már mjondtam nemnagyon hiszek az ilyenekben de akkor még nagyon is hittem. A "rosszat" mai napig érzem/megérzem. Hallottam már ilyen kis csilingelő "szelleműzőről" is. Általában akik kertesházban laknak azoknál kint szokott lenni és ha fúj a szél akkor azok a fém rudak csilingelnek. Barátnőmnél van egy ilyen és nállunk sosem éreztem semmit. Van egy elég ilyesztő és számomra sokkoló élményem a paranormális jelenségekről de azt nem írom ki mert nem ez a kérdésem. Idéznék egyszer szivesen szellemet mert nem hiszek ebben az egészben és tudni szeretném hogy tényleg lehetséges e.

2016. febr. 15. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha látsz, akkor látnok vagy, ha nem látsz akkor látássérült. Ha sűrűn van deja vú-d, akkor mégiscsak nincs valami rendben nálad. Nem? Szerinted mi az a "deja vú" ? Elmeséljem neked, hogy az mi is pontosan? Nem kell mondod, hogy "nem hiszek ebben", mert igenis hiszel, vagy azt akarod, hogy mi higgyük el, hogy nem hiszel benne.
2016. febr. 15. 22:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Körülbelül ugyanannyi esélyed van látnokká válni, mint az emberek döntő hányadának. Az emberek legnagyobb része rendelkezik ösztönös érzékekkel, amikre ha figyel, egyfajta plusz érzék ki tud alakulni. Akit látnok "alapanyagnak" tartanak, az inkább érzelmileg, és mentálisan túlérzékeny személy. Általában bele is betegszik ezekbe.

A szellemidézés nem szükséges a szellemi észlelés kifejlesztéséhez. Ha a megérzéseid beválnak, az elég bizonyíték kell legyen.

2016. febr. 15. 23:10
 3/9 gnoomage ***** válasza:
24%

Látsz? Tádámm...

Szellem idézéshez viszont ne felejts kellő mennyiségű tudatmódosítót vinni, ha meg anélkül is megy...hááát... doki?

2016. febr. 15. 23:15
 4/9 anonim válasza:
0%
A deja vu a B-vitamin hiány miatt fellépő jelenség, amikor az egyik szemed lát egy képet és az információt elküldi az agynak, közben a másik szemed lassabban reagál, és később küldi el ugyanazt a "képet"/információt és az agyad úgy fogja fel, mintha ez már megtörtént volna.Tehát nem vagy látnok, csak szimplán B-vitamin hiányos.
2016. febr. 16. 02:38
 5/9 anonim ***** válasza:
A szem, és az agy nem késik éveket, a déja vu viszont nincs időhöz kötve. Általában órák, vagy napok vannak a két kapcsolódó észlelés között, de előfordulnak évek is. Emellett olyanok is észlelnek déja-vu-t, akiknél nem áll fenn B-vitamin hiány.
2016. febr. 16. 08:22
 6/9 anonim ***** válasza:

#4 Ugyanezt mondtam nekik privátban, de szerintem ennek nincs köze a B-vitaminhoz :D És nem csak a szemeden keresztül lehet deja vúd, hanem bármelyik érzékszerveden keresztül.

"A szem, és az agy nem késik éveket, a déja vu viszont nincs időhöz kötve."

Ezt senki nem is mondta. Fura is lenne, ha az agyad évig dolgozná fel az adott információt, amit a szemeddel láttál, és a deja vú igenis időhöz van kötve, max annyi, hogy egy ideig a hatása alatt vagy.

2016. febr. 16. 10:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha valóban megvan benned a látnoki képesség, akkor lehet próbálkozni.

Egy állítólagos "szellem idézéssel" , olyan szinten elveszítheted a képességed, hogy utána nem látsz már semmit.

Mellesleg.

Szerintem minden embernél előfordult már a deja vu.

Én is szoktam látni "dolgokat" és mégsem vagyok látó.

Ha egy entitáns azt akarja, hogy meglásd akkor puszta szemmel is megláthatod és nem fog számítani hogy hiszel-e benne vagy nem.

Szerintem kérd meg a rokonodat , hogy tanítson.

Ahogy fejlődsz, egyre érdekesebb dolgokat fogsz észlelni.

De ez még alap emberi dolog.:)

2016. febr. 17. 09:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem hiszel az "ilyenekben", akkor nem is lehetsz látó. Először el ell fogadnod magadban a szellemek létezését, csak akkor lehetnek látnoki képességeid. Aki nem hisz az ilyenekben és tapasztal valami természetfelettit, az racionális dologként magyarázza meg, ugyanis nem hisz a szellemekben, és esszerint olyant nem láthat, ami nem létezik számára.
2016. febr. 18. 10:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Velem kapcsolatba mit érzel kedves kérdező? Komolyan kérdezem!
2016. febr. 18. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!