Lehetek látnok? Többi lent
Körülbelül ugyanannyi esélyed van látnokká válni, mint az emberek döntő hányadának. Az emberek legnagyobb része rendelkezik ösztönös érzékekkel, amikre ha figyel, egyfajta plusz érzék ki tud alakulni. Akit látnok "alapanyagnak" tartanak, az inkább érzelmileg, és mentálisan túlérzékeny személy. Általában bele is betegszik ezekbe.
A szellemidézés nem szükséges a szellemi észlelés kifejlesztéséhez. Ha a megérzéseid beválnak, az elég bizonyíték kell legyen.
Látsz? Tádámm...
Szellem idézéshez viszont ne felejts kellő mennyiségű tudatmódosítót vinni, ha meg anélkül is megy...hááát... doki?
#4 Ugyanezt mondtam nekik privátban, de szerintem ennek nincs köze a B-vitaminhoz :D És nem csak a szemeden keresztül lehet deja vúd, hanem bármelyik érzékszerveden keresztül.
"A szem, és az agy nem késik éveket, a déja vu viszont nincs időhöz kötve."
Ezt senki nem is mondta. Fura is lenne, ha az agyad évig dolgozná fel az adott információt, amit a szemeddel láttál, és a deja vú igenis időhöz van kötve, max annyi, hogy egy ideig a hatása alatt vagy.
Ha valóban megvan benned a látnoki képesség, akkor lehet próbálkozni.
Egy állítólagos "szellem idézéssel" , olyan szinten elveszítheted a képességed, hogy utána nem látsz már semmit.
Mellesleg.
Szerintem minden embernél előfordult már a deja vu.
Én is szoktam látni "dolgokat" és mégsem vagyok látó.
Ha egy entitáns azt akarja, hogy meglásd akkor puszta szemmel is megláthatod és nem fog számítani hogy hiszel-e benne vagy nem.
Szerintem kérd meg a rokonodat , hogy tanítson.
Ahogy fejlődsz, egyre érdekesebb dolgokat fogsz észlelni.
De ez még alap emberi dolog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!