Hogyan lehetek boszorkány?
Budapesten van boszorkány iskola,jelentkezz és végezd el :)
Pl. itt nézelődj,de a google is jó barátod: [link]
Huh a sok "értelmes" válasz :)
A kérdésedre a válasz: Olyan hogy boszorkány nem igazán létezik. Mármint persze, léteznek, de minden vallásnak megvannak a saját "boszorkányai".
Először azt kell eldöntened hogy milyen vallású vagy, esetleg mely valláshoz állsz közül. Boszorkányról általában a pogány vallásokban esik szó, de itt is hihetetlen sokféle létezik.
A legtöbbet összetévesztik a Wicca vallást a Boszorkánysággal, ez a két szó azonban nem szinonima. A wicca egy természeti vallás, csakúgy mint a többi. Sőt a wiccán belül is több ágazat van.
De hogy mondjak egy példát, létezik az Asatru, amely az ősi Viking istenek alapul. Nekik más elveik vannak, más szertartásaik, de ők is a természet erejében hisznek, nem úgy mint mondjuk a keresztény vallások nagy része, akik Istenben.
Nem vagyok szakavatott a témában, még csak egy éve gyakorlom rendszeres a wicca vallást, de azt is csak egyedül, úgyhogy ki lehet javítani ha valamit rosszul írtam :)
Esetleg ha írsz privátban adok könyvcímeket, meg honlap címeket, amikkel kezdhetnéd.
L/21
A boszorkány nem más, mint a középkori elnevezése az embereknek, akik mágiát gyakoroltak. Mivel ők a spiritualitás ösvényére léptek, amivel előbb vagy utóbb rájöttek hogy a keresztény tanok hazugságon alapulnak, és a világ máshogy működik mint amennyit az emberi szem képes észlelni belőle, kikiáltották őket az ördög szolgáinak. Így sarokba voltak szorítva azok által a buta emberek által is, akiket a keresztény egyház a félelmükön és a tudatlanságukon keresztül kizsigerelt.
Témához visszatérve, gyakorlás és tanulás minden. Van aki úgy születik, hogy fogékonyabb erre a dologra, ez annyit jelent, hogy már valamelyik életében volt "boszorkány".
Írok privátot, ott beszélhetünk bővebben is.
Bízzatok az előttem szólókban, engem gyíkká vátoztattak!
(csak már elmúlt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!