Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Láttam egy dokumentumfilmet...

Láttam egy dokumentumfilmet egy démonimegszállásról. Hogy lehetséges ez? - többi lent

Figyelt kérdés

Egy család hazacipelt valami démont, ami kísértette a kamasz kiscsajt. Majd jött egy démonűző nő elmondtak egy imát, a lény mégegyszer megpróbálta megkísérteni (??) a lányt de mivel az ellenallt így a démon elment.

Ez hogy lehet?? Ha én önszántamból elmegyek rosszra csábítani nyilván nem olyan külsőt veszek fel, hogy még a szomszédnak is hányingere lesz.. Nem mellesleg ha már egyszer démon vagyok ide oda megyek gondolattal nyitogatom az ajtót akkor el tudnak küldeni egy imával? Egy 15 éves azt mondja nekem hogy menjek és elmegyek? Ne már.. :D Nektek mi a véleményetek róla?

2016. febr. 13. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez fura, én azt hittem hogy a dokumentumfilmek megtörtént eseményeket mutatnak be, mint pl: hogyan jutottak el a Déli-sarkra, vagy a Csillagok Háborúja...
2016. febr. 13. 23:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Dokumentumfilmet? :D
2016. febr. 14. 01:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Én láttam dokumentumfilmet a hupikék törpikékről.

Milyen doku az, ahol a démonnak ajtót kell gondolatával(!) nyitnia közlekedéséhez?

2016. febr. 14. 06:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Nézz kevesebb mesét...
2016. febr. 14. 07:25
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Az égvilágon semmilyen démon nem létezik, csak skizofrén betegek, akiket jól kihasznált az egyház.
2016. febr. 14. 09:30
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Ateistákat miért nem szállja meg soha démon?
2016. febr. 14. 15:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést a téves szóhasználatért, a discoveryn láttam, egyszerűbbnek tűnt ezt írni, álmomban nem gondoltam volna hogy pont ebbe fogtok belekötni..:D
2016. febr. 14. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Mi mindenbe belekötünk úgyhogy jobb lenne, ha a jövőben nem is tennél fel többé kérdéseket. :D
2016. febr. 14. 17:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor mi értelme lenne eletednek ha eltunnenek a hasonló kérdések kisszivem?:)
2016. febr. 14. 18:51
 10/11 anonim válasza:
ha te démon lennél, és azér imádkoznának, hogy menj el és nekísétsd azt a lányt, olyan érzésed lenne mintha égne az egész tested, és 1000 tű szurkálna v ilyesmi
2016. febr. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!