Mi a véleményetek erről? Egy spiritiszta ígérte nekem hogy segit megoldani a problémámat. Egy hónapon belül ígért eredményt. Akkor majd fel fog keresni engem emailben, hogy véleményem szerint van e eredménye a munkájának?
Alkut kötöttél.
Hiszel is benne.
Akkor mit számít a mi véleményünk?
.
Hogyan csinálja vissza az eredményt? Akármilyen jó spiritiszta is, az idő kerekét visszaforgatni ő sem tudja.
Az gyanús.
Az emberek, gyakran még a saját problémájukat sem tudják megoldani, nemhogy másokét...
Szerintem csak pénzt akar szerezni.
Igazi spiritiszták sohasem fogadnak el pénzt, ha valaki segítséget kér.
Ugyanis ők ezt azért teszik, hogy jobbítsák a karmájukat.
Ha sikerül NEKED megoldanod saját problémádat, hálával tartozol NEKI.
Ha nem, akkor kvittek vagyzok, majd hivatkozik valami akadályozó tényezőre, amiben nem ő, hanem te leszel a hibás (burkoltan), ez esetben is hálás leszel "önzetlen segítségéért", legközelebb szintén hozzá fordulsz.
Te magad alakítod ki a tőle függőséged, ez a fizetség az "önzetlen" segítségért. Aztán majd jön a hivatkozás erre, arra, miért kell pénzt kérnie!
Ismerem az egész brigádot...
Ez a csávó a leg korrektebb köztük és valoban tud valamit...
A többiek pénzt kérnek előre bár talán az egyetlen csapat akik télleg adnak is valamit legalább cserébe.
Viszont az energiádat is szépen le csapolják ha már ott vagy :)
Igy megéri nekik...
A karmát meg érdekesen értelmezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!