Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a véleményetek erről? Egy...

Mi a véleményetek erről? Egy spiritiszta ígérte nekem hogy segit megoldani a problémámat. Egy hónapon belül ígért eredményt. Akkor majd fel fog keresni engem emailben, hogy véleményem szerint van e eredménye a munkájának?

Figyelt kérdés
Ha van eredménye de nem fizetek akkor az elvégzett mágia sikertelennek minősül és a belefektetett energiák kicsapodnak. Ha ugy ítélem meg hogy nincsen eredménye a munkájának akkor nem kell fizetnem semmit. Nos???? Mit gondoltok?? Tisztességes ajánlatnak tűnik, nem?
2016. jan. 24. 16:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Alkut kötöttél.

Hiszel is benne.

Akkor mit számít a mi véleményünk?

.

Hogyan csinálja vissza az eredményt? Akármilyen jó spiritiszta is, az idő kerekét visszaforgatni ő sem tudja.

2016. jan. 24. 20:54
 12/21 anonim ***** válasza:

Az gyanús.

Az emberek, gyakran még a saját problémájukat sem tudják megoldani, nemhogy másokét...

Szerintem csak pénzt akar szerezni.

Igazi spiritiszták sohasem fogadnak el pénzt, ha valaki segítséget kér.

Ugyanis ők ezt azért teszik, hogy jobbítsák a karmájukat.

2016. jan. 24. 21:39
 13/21 anonim ***** válasza:
Nincs semmi képessége, csak a pénzedet akarja lenyúlni, az hogy sikerül- e az a dolog meg kizàrólag csak rajtad múlik. Megtudhatnànk, mi is az pontosan ami szeretnéd ha sikerülne?
2016. jan. 24. 22:15
 14/21 Missi_Key ***** válasza:
hol gyanús ez?...hmm...hát, mi a fizetség/ár ha sikerül?..pl...a lelked? :D
2016. jan. 25. 00:10
 15/21 Ozmium42 ***** válasza:
Becsap, méghozzá átlátszó módon. Mégis miről van szó? Szeretnéd, hogy valami megtörténjen. Ez a történés bizonyos valószínűséggel magától, hókuszpókusz nélkül is megtörténik. A spiritiszta nem csinál semmit, csak azt hazudja neked, hogy hatással van az események kimenetelére. Ha azok kedvezően alakulnak, fizethetsz neki a semmiért. Ha pedig kedvezőtlenül alakul, semmit nem veszített. Még időt sem, amit a szemfényvesztésre pocsékolt volna, hiszen nem is találkozik veled, csak ír egy tetves e-mailt egy hónapon belül. Ezt csinálták már a régi törzsi varázslók is, akik azt hazudták, hogy a törzs vadászai aszerint térnek haza zsákmánnyal vagy üres kézzel, hogy ő hogyan végzi a rituáléit, meg a szellemekkel milyen viszont ápol. Ő neki arra is volt válasza, hogy ha nem sikerült a dolog. Akkor engesztelő áldozat kellett. A te szélhámosod ettől eltekint.
2016. jan. 25. 01:24
 16/21 A kérdező kommentje:
Amit én kértem tőle az magától nem fog bekövetkezni. És én sem értem el pedig mar régóta rajta vagyok és mindent kipróbáltam. Na mindegy kíváncsi leszek rá hogy mi lesz ebből.
2016. jan. 25. 04:38
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha sikerül NEKED megoldanod saját problémádat, hálával tartozol NEKI.

Ha nem, akkor kvittek vagyzok, majd hivatkozik valami akadályozó tényezőre, amiben nem ő, hanem te leszel a hibás (burkoltan), ez esetben is hálás leszel "önzetlen segítségéért", legközelebb szintén hozzá fordulsz.

Te magad alakítod ki a tőle függőséged, ez a fizetség az "önzetlen" segítségért. Aztán majd jön a hivatkozás erre, arra, miért kell pénzt kérnie!

2016. jan. 25. 04:44
 18/21 Ozmium42 ***** válasza:
Figyelj, nehéz lenne egyszerűen csak egyáltalán nem hinni a spiritisztáknak, mert kivétel nélkül szélhámos az összes? Mágia nem létezik.
2016. jan. 25. 04:47
 19/21 anonim ***** válasza:

Ismerem az egész brigádot...

Ez a csávó a leg korrektebb köztük és valoban tud valamit...

A többiek pénzt kérnek előre bár talán az egyetlen csapat akik télleg adnak is valamit legalább cserébe.

Viszont az energiádat is szépen le csapolják ha már ott vagy :)

Igy megéri nekik...

A karmát meg érdekesen értelmezik...

2016. jan. 29. 23:24
 20/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló neked is segített valamiben? Miben,és hogyan sikerült?
2016. jan. 30. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!