Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szellem vagy betegség vagy mi?

Szellem vagy betegség vagy mi?

Figyelt kérdés

Hajnali 2-3 óra fele van a "boszorkányok" órája vagy mi. Erre mindig felébredek 2-3 óra fele valami furcsa mód. Furcsa álmok miatt. De 7 alkalomból 1x emlékszek az álomra. És nem csak beképzelem a dolgokat. Mert már kezd érdekes lenni a dolog, mivel egyre sűrűbb az éjszakai felébredésem tiszta vizesen!

Utána néztem a dolognak és érdekes dolgokat találtam. : pl: A hajnali háromra szokták mondani, hogy a boszorkányok, a Sátán, a kísértetek órája. Olvastam már, hogy a kísértetek ebben az időben a legaktívabbak. Ha láttál valakit a szobád ajtajában, akkor el tudom képzelni, hogy tényleg ott is volt. Biztos miatta ébredsz fel mindig ugyanabban az időpontban. Esetleg próbáld meg megtisztítani a házat, abból nem történhet semmi bajod. Ez is egy válasz: olvastam, hogy a semmi ok nélküli felébredés az azért van, mert néznek. A házban már nem egyszer történt furcsa dolog, és láttam is dolgokat!

Tény hogy mindenre van magyarázat. De arra pl mi, hogy fürdök. A telóm az asztalon. Elkezd rezegni és világítani. és semmi hívás és semmi más nincs vele. Majd a lámpa villogott majd az ajtó rezzent nagyot. Ezt magyarázza meg nekem valaki.

A furcsa álmom pedig amire emlékszek, hogy fogok egy állatot..nemtom mit, és viszem a kezemben, de jön egy nagy sas vagy egy nagy madár ami szerintem sas, és be támad..Én pedig fel tartom a valami állatot, hogy ne engem támadjon hanem azt vigye el, erre elveszi vagy mi, és utána engem támad de felébredek ennél a pontnál, és tiszta víz vagyok.

Más álmokra nem emlékszek.

2013. nov. 16. 23:53
 1/7 anonim válasza:

Valószínű, hogy mostanában történt veled valami fura,vagy rossz és ezért álmodsz rosszat. Az, meg hogy mindig ugyan abban az időben ébredsz fel azért lehetséges, mert 2-3 óra körül kerülsz abba az alvási stádiumba, hogy tudj álmodni, és a rossz álom hatására felébredsz.

Ha szellem lenne nálatok több dolognak, kéne történnie, de ha tényleg van, akkor sem kell félned, ha rossz indulatú lenne, te sem lennél ilyen nyugodt.

2013. nov. 19. 18:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Már vannak érdekes dolgok, de le se írom inkább mert hülyének néznének az emberek ha olyat leírnék ami kb 1 hete történt. De nem félek, ha bántani akarna akkor bántott volna már.
2013. nov. 21. 15:42
 3/7 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék a többi történetedre is.:) Leírod őket?
2013. nov. 29. 16:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyjából.

Álmodtam valami rosszat és furcsát..éreztem h valami nem oké.. mintha más világban lettem volna nem sima álom volt..és ami ruha rajtam volt akkor este vagyis amiben elaludtam nem az volt rajtam reggel, az pedig kijjebb volt 2 szobával letéve tiszta vizesen. részletesebb volt de annyira darabos mint egy igazi horror filmben ezek a paranormális események amikor szellem van jelen. Nah és a másik érdekes dolog.. ülök nappal a szobámban érzem h valami mozog..nézek fel és fölöttem 20-30 centit arrébb ment a függöny..húzódott! Látszott rendesen h húzza valaki. És képen is sikerült rögzítenünk egy fehér foltot ami látszik hogy nem tükröződés és megyen gyorsan.. körülöttem!

2013. nov. 30. 11:18
 5/7 anonim válasza:
éjszaka én arra szoktam felébredni hogy valaki nálunk a lakásban égve hagyta a villanyt vagy a tvt felejtette el kikapcsolni.
2013. dec. 28. 14:37
 6/7 anonim válasza:
amikor minden ki van kapcsolva akkor fel se kelek
2013. dec. 28. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Velem is már történt hasonló, csak nem ennyire durva...
2014. jan. 5. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!