Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt tapasztalt mágus a...

Van itt tapasztalt mágus a nekromancia terén?

Figyelt kérdés
Segìtsèget kérnèk , nem tudom màr hogy mit tegyek.
2016. jan. 9. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A Diablo II-ben toltam csontis nekróval, szóval végülis megpróbálhatpk felelni.
2016. jan. 9. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Diablót én is toltom nekróval kérdezz bátran. Fontos hogy manád mindig legyen meg town portal!
2016. jan. 9. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

Vannak dolgok, amiket már nem lehet visszafordítani.

Mágia pedig nem létezik. Sajnálom.

2016. jan. 9. 22:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem a ti segìtsègetekkel 6 hònap aalatta semmiből lett mindenem, pènz, munka, stb... nem, nem sajnàlok egy percet sem amit arra töltòttem, hogy kimondjam a 4 nevet.
2016. jan. 10. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Sokféle mágia van, de elkülönül az asló szintű és felsőbb szintű mágia.

Mindkettő szinten van önös szolgálatú és mások szolgálatára végzett mágikus rituálé, de a necromacia egy alacsony szintű mágia.

Lehet hatásos, mint minden mágia ha helyesen végzik, de igazodik a művelője értelmi és érzelmi szintjéhez.

Ebben a mágiában aki járatos, az anyagi dolgokon kívül nem jut tovább, inkább belépőnek szokták használni a későbbi komolyabb mágikus rituálék, ceremóniák felé.

Ha már a fekete mágia ösvényét járod.

Az ha ebben a rítusrendszerben gyakorlott vagy, szinte annyit jelent, hogy ráléptél a tanulás útjára ezen az úton, de a vége még nagyon messze van.

2016. jan. 10. 15:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem műveltem nekromanciàt ès nem is szeretnèk. Annyi az egész hogy egy halott hozzàmtartozò akadályoz abban, hogy meditàljak. Nem tudom hogy mit tegyek ellene hogy tudassam vele hogy hagyjon bèkèn. Ezèrt szerettem volna valami tanàcsot nekromanciàval foglalkozò embertől, mert a bajom egy halottal van.
2016. jan. 19. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
Apukám te bolond vagy, hiába próbálod előadni a sötét titkok tudóját, csak nevetünk.
2016. jan. 19. 19:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó! Mi lesz, ha nevetésed sírásra vált? (és meg nem áll)
2019. febr. 16. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!