Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Meglátom a jövőt, vagy csak...

Meglátom a jövőt, vagy csak véletlen?

Figyelt kérdés
Már kiskoromban is volt ilyen különleges képességem amikor előreláttam azt hogy a szüleim balesetet szenvedtek,meg amikor előre tudtam hogy nyerünk az ötös lottón egy 4-est,de még most is 17 évesen is érzem a jövőt most azt látom hogy jön az igazi szerelem (én fiu vagyok)és egyre erősebb az érzés,de volt olyan is amikor megálmodtam a jövőt.Nektek volt ilyen?

2016. jan. 2. 15:11
 1/7 anonim válasza:
volt
2016. jan. 2. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Véletlen. Ha biztos lennél benne hogy nem az, nem kérdeznéd.
2016. jan. 2. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy véletlen, nekem is voltak előrelátásaim, bár csak másodpercekben, percekben mérhetők. Az ember ilyenkor általában szkeptikus, hitetlenkedik, mert világéletében azt sulykolták bele, hogy ilyen nem létezhet.
2016. jan. 2. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem véletlen.
2016. jan. 2. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Lehet ilyen képességed (emlékezésed), de a világ majd lassan úgy is bedarál. Mint mindenkit. Ez a rendszer az átlagidiótákat favorizálja és tenyészti.
2016. jan. 12. 01:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, és a rendszernek egy "jóistene" van, aki mindenkit nagyon szeret és még a hajuk szálait is számon tartja. A "szeretet" és a "megváltás" pedig már mindjárt itt van ... neked semmit sem kell tenned.
2016. jan. 12. 01:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Az 5ösnek igaza van, az élet majd lassan bedarál, és elmúlik az ilyesfajta emlékezésed. Szinte mindenkivel előfordul, hogy belelát a jövő egy-egy részletébe, leggyakrabban álmodás formájában. Az agyad erre elég agresszívan reagál, abban a tekintetben legalábbis, hogy azonnali felejtéssel reagálna rá, amikor ez csak részben sikerül-de felidézni szándékosan nem tudod-, akkor jelentkezik mint deja vu érzés, az adott pillanatban. Ha véletlenül pont az álmod közben, vagy végén ébedsz fel, akkor azonnal feltűnik annak reális(az álmok környezetéhez képesti)formája, ellenben az agyad rögtön tagadással reagál, miszerint ez csak hülyeség, ilyen nem történhet stb, és ha nem hagyott benned mély nyomot és visszaalszol, szintén jön a felejtés. Ha viszont pár percig gondolkodsz rajta mit álmodtál, megjegyzed, és megfigyelheted az adott pillanatban, vagy kihasználhatod azt a pár perc tudást, amit arra az időtartamra szereztél. Érdekes, hogy ha változtatsz a történéseken egy ponton, akkor nem tudod felidézni mi lett volna a következő pillanatban, még ha egy másodperccel korábban emlékeztél is rá. Szándékosan is előidézheted egy adott esemény megálmodását, de elég sokat kell görcsölni rajta, és az agyad itt is ellened van, ahol csak tud. De meg lehet csinálni, ami azért meglehetősen sok kérdést felvet a világ működésével kapcsolatban. Érdemes lenne foglalkozni a témával, de ahogy beszennyezi a lelked a világ amiben élsz, annál jobban tűnnek el az ehhez hasonló képességeid. Nem utolsó sorban az agyad szerkezete, működése is változik idővel, ami azért számít, mert az általa termelt hormonoknak is van némi szerepe a dologban, ha minden igaz. Persze ez nem törvényszerű, megfelelő akarattal, türelemmel és idővel lehet változtatni ezen.
2016. ápr. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!