Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sátánisták, hogy hívják az Urat?

Sátánisták, hogy hívják az Urat?

Figyelt kérdés
Egyszer itt egy beszélgetésben a vezető sátánista egy Fisz nevezetű, azzal akarta egy felhasználó igazát kideríteni, aki beszélt Istennel, hogy megkérte mondja el, hogyan nevezi az Urat. Ugyanis a Sátánisták külön néven nevezik, amire az hallgat meg a Sátán is egy külön névre hallgat, csak úgy nem is hajlandó egy megszálltból távozni. De az Urnak mi a neve a sátánistáknál ? Hogyan szólítják az imákban?
2015. dec. 28. 20:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Jah hogy az urat...nem Satant.

Ha ismered a nevet akkor az hatalmat jelent. Ebbol fakadoan egy satan hivo sem ismeri.

Aki ismeri nem fogja elmondani.

A satan reszben azt a programot kapta, hogy probalja ezt megtudni. Ezert IS basztat minket.

2015. dec. 28. 23:41
 12/26 anonim ***** válasza:

Szoval satannak Satanel a neve. Aztan hogy milyen egyeb kis istenet teremtettek maguknak, azt nem tudom.

Ugyanis ha tobb szemely hisz egy istenben, meg ha addig nem is letezett, akkor is megteremtik. Elkezdenek fujni egy lufit. Az energia nem vesz el csak...

Erre kivalo pelda a keresztenyseg. A zsidok istene Jehova, a magyaroke Baál. Mint Baálaton ;)

A keresztenysegnek nincs istene mert az egy zsido szekta vallas. Mivel sok kereszteny hisz egy halal utani merlegelesben, ahol megnezik mennyi "rosszat" es jot tett...aztan pokol vagy meny ezert letrehozta egy egy ilyen lufit ami eletre kelt es halaluk utan az is varja oket amiben hittek. Ugyan ez igaz az anyagban hivokre is. Ok itt maradnak velunk mint elhalt lelkek, mert azt hiszik nincs tovabb. Oket szoktak szellemeknek hivni a koznyelv szerint. De mindannyian szellemek vagyunk, ugy mint vannak termeszet szellemek is.

2015. dec. 28. 23:55
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is azt hittem, hogy az ördögöt kérdezed! Mert az úr az természetesen: AZATHOTH.
2015. dec. 29. 13:24
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Orbán Viktor
2015. dec. 29. 14:15
 15/26 A kérdező kommentje:

"Orbán Viktor"

Ez talált ! Köszi :)

Így már működik minden. Valahol tudtam legbelül, hogy ő az Isten, nem jacko. Nincs több kérdésem.

2015. dec. 29. 15:06
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
És Elvis az ördög.
2015. dec. 29. 21:02
 17/26 anonim ***** válasza:

Uram, jöjjön ide!

Így hívják.

Vagy az istenük nevét? Sátán, Lucifer, a fényhozó, Belzebúb, Belfegor.

2015. dec. 30. 01:32
 18/26 anonim ***** válasza:
Attól függ ki hogyan ismeri... A divatsátánisták hívják úgy, hogy áruló, a kereszténységben a Sátán árulót jelent. Vagy Hajnalcsillag, Lucifer..... Baal-Zebub, a legfőbb uralkodó... De ez a sátánistáké... Én úgy hívom a ti isteneteket, hogy Matemateroteesfo(lélekevő) vagy Nafocaerveveem-navema (horgászhal). A "fény" a csali. Egyébként a sátánisták nem szólítják sehogy, az égvilágon nincsen közünk ahhoz az istenhez. Az oké, hogy vannak olyan aggnormális lények mint én és szeretem húzni az emberek agyát, de azt azért csinálom, mert tudom, hogy nem tudják visszafogni a dühüket és ezzel tanítom őket valahogy. Ez viszont nem vonatkozik minden sátánistára.
2016. jan. 2. 23:30
 19/26 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, nem csak a divat Sátánisták hívják úgy Sátánt, hogy Sátán. A latin nyelvben jelent ellenséget jelent a neve, de az ősi Sanskrit (angolul ez a nyelv neve, magyarul gondolom ugyanígy hívják) nyelvben a Satan igazságot jelent, egyébként rengeteg neve van, a Római isten nevét, Lucefert is ráragasztották, Enki egy Sumer isten, aki később leginkább Sátán néven volt ismert. Persze lehetnek a források hamisak, de reményeim szerint ez egy olyan történelmi helyzet, amit a kereszténység nem fordított ki majd dobott a tömeg közé.
2016. jan. 6. 17:46
 20/26 anonim ***** válasza:

Minden szent név

legyen titok!

A nyilvános nevek,

hiábavalók, kiüresítettek

és erőtlenek!

2016. jan. 12. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!