Ki őrzi Abyss (a pokol) kulcsait, és hány kulcs van?
Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 21:21
1/9 Párnahuzat válasza:
Az, akire nem is gondolnál. Ahány zár, annyi kulcs :)
2/9 anonim válasza:
Egy kulcs van. Meg egy másolat a lábtörlő alatt vagy a váza mögött...
Az őröket nem tudom, de majd én beszélek helyetted!
3/9 A kérdező kommentje:
Oké... Mindenesetre köszi :D
2015. dec. 21. 09:49
5/9 Shamash válasza:
A kulcsot a Kulcsos Ember őrzi, de őrá a francia vigyáz!
6/9 anonim válasza:
"Ne félj! Én vagyok az Első és az Utolsó, én vagyok az Örökké Élő. Halott voltam, de nézd, élek örökké, és kezemben vannak a Halál és a Hádész kulcsai."
Jelenések 1:18
7/9 anonim válasza:
a kétkulcsos adó az metafórikus volt?
8/9 anonim válasza:
Apollyon (a pusztítás angyala) aki az abyss (kulcsait) őrzi!
9/9 Ez most komoly? válasza:
A pokolnak öt kulcsa van, mindegyiket más őrzi. Az egyiket egy sertés, melynek hat szárnya van. A retiküljében tartja a kulcsot egy kotonba húzva. A második egy nyolcfejű zsiráf seggébe van feldugva. A harmadikat tegnap vesztettem el a nyugati pályaudvarnál az aluljáróban. A negyedik magánál a sátánnál van, az éjjeliszekrényében őrzi. Az ötödik nálam van, asszem lenyeltem amúgy de mindegy. Ha akarod kiszarom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!