Hogy kezdjek neki a boszorkányságnak mágiának?
A boszorkányság egy vallás, és nem csak a mágiából áll.
Keresned kell ilyen gyülekezeteket, ahol megtanítanak téged ezekre.
sehogy. utánozni valamit ami nem te vagy felesleges.
De engem nem fog zavarni hogy próbálkozol. Majd feladod.
Vagy boszorka vagy nem. Ha netalántán tényleg az volnál arról már tudnál.
A boszorkáknak nagyon jellegzetes kisugárzásuk aki érzékeny rá az pikk-pakk megérzni a szunnyadót is.
Kedves kérdező: bárkiből lehet "boszorkány/mágus" (bár én okkultistát szeretek mondani).
Először is azzal kell tisztában lenned, hogy a mágiának nagyon sokféle típusa, módja, paradigmája van. Vannak klasszikus stílusok, mint a hermetikus mágia, a taoista mágia, az omnyodo vagy a Vodoun. Aztán vannak kissé modernebb mágiák mint a Wicca (ami egyébként valóban egy vallás is) boszorkányság, és vannak posztmodern stílusok is, mint a káosz mágia.
Én erősen a káosz mágiát javaslom, mivel az a legrugalmasabb stílus, gyakorlatilag bármilyen eszmét vagy szimbólumrendszert használhatsz benne, mert a hangsúly a Hit Mint Eszköz elven van.
Kezdésként olvasd el a Liber Nullt és a Psychonautot.
Ezen a linken éred el: [link]
Ha boszorkány nem vagy, legalább bö bö bű bájos legyél!
Inkább természettudományokat olvass! Mert ha azt hiszed, hogy a hagyma megpucolódik, felaprítódik, mert ráparancsolsz, akkor arra hiába szenteled az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!