Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hisztek a mágia erejében?...

Gerti1 kérdése:

Hisztek a mágia erejében? Próbáltátok már?

Figyelt kérdés
Sokszor néztem a tv-ben a "jósokat"!Valahogy nem igaziak és amellett irtó drágák! Szerintem bóvli az egész! Ti, hogy vagytok ezzel?

2015. dec. 18. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak a jósoknak nem is érdemes hinni. Nekik annyi közük van a mágiához, mint Sztálinnak a liberális politikához.
2015. dec. 18. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz okkultizmussal, ártalmas!

A Tv jósok meg plussz hülyeség is!

2015. dec. 18. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem olyat mint a tv ben ,de igen.Boszorkánykodom
2015. dec. 18. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:

mindenki megállás nélkül gyakorolja a mágiát. Többnyire önmaga ellen. Fél, aggódik, gyűlöl! Biztos hallottad már: ne fed az ördögöt a falra, mert megjelenik.

Aki kezdi uralni a mágiát, nem az tanulja hogy tudja csinálni, hanem hogy saját akaratának megfelelően gyakorolja azt.

2015. dec. 19. 15:45
 5/8 anonim válasza:
Nos, a TV-s jósok tényleg nagy átverés, de én ismerek igazi jövendőmondó társaságokat.Honnan?Az unokatestvérem tagja egy ilyen társaságnak
2015. dec. 22. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is akartam bosszorkanykodni de sajna en nem ertek hoza.

De még olyan boszorkányt sem talaltam aki tudna nekem segiteni. :(

2015. dec. 25. 23:56
 7/8 anonim válasza:
Az egész egy nagy hazugság. Arról szól az egesz hogy amikor fel hívod hogy josolnjon neked, egy emelt díjas számot hivsz fel es ezzel ők pénzt keresnek
2016. jan. 8. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Menj el egy igazihoz, akit előtte leinformáltál!
2016. jan. 8. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!