A "hívj fel" mágia működik?
Én is olvastam már róla, de szerintem hülyeség.
Az első válaszolóval, viszont egyetértek. :)
Mondjuk ha nem szeretsz ebben a süllyedt világban olvasgatni akkor keress színvonalasabb oldalt./előttem szóló/
A kérdésre az én válaszom: csendben leülsz,hagyod a gondolataidat továbbmenni és csak az üzenetre és a személyre összpontosítasz.Rövid,tömör legyen és lényegre törő. Félhangosan ki is mondhatod ha olyan helyen vagy.
A célszemély este lefekszik pihenni és megritkulnak a gondolatai,nos ekkor tudatosul benne hogy téged már fel kellene hívni.
Igen, jó dolog az internet, viszont sajnos nincs semmi szabályozás, így mindenféle színű szagú hülyeség szabadon áramolhat. Mindig is sok buta ember volt, csak régen magukban tartották a baromságaikat, illetve csak egy szűk körben tudták terjeszteni, de most nincs kontroll.
A kérdésre pedig kérdéssel válaszolnék: miért akarod felhívatni magad, ha ennyire beszélni akarsz a másik emberrel, nem lenne egyszerűbb, ha te hívod fel? És akkor nem kell semmi mágiavarázslat, igaz, némi pénzt fizetni kell a telefontársaságnak, de akinek van internetje, annak ez sem lehet akkora érvágás.
Nem az volt a kérdés hogy van e interneted vagy telefonod ezt üres fejben is lehet tartani s még néhány telefonszámot is.
Ebben a rovatban más dolgokról is szó eshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!