Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik arra mágia vagy...

Létezik arra mágia vagy valamilyen mód hogy egy harmadik felett eltűntesek a házasságombol?

Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 23:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szereted a másik felet. Ha nem elég, akkor dobod.
2015. dec. 10. 00:56
 2/14 anonim ***** válasza:
50%

igen.

minden este képzeld el, hogy csak ketten vagytok, hidd és be fogod vonzani garantált !:)

2015. dec. 10. 01:20
 3/14 anonim ***** válasza:
és mondd is gyakran. a szó teremtő hatású.
2015. dec. 10. 01:21
 4/14 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem vagyunk most együtt a sok veszekedés miatt amit a harmadik fél okozott ugy ezt nem tudom megcsinalni h ha együtt alszunk ilyenekre gondoljak... Nagyon rossz a helyzettem 2gyerekel most egyedül vagyok nagyon rossz... Ha tudd valaki mágiát vagy valamit h kitugyam leptetni azt a harmadik felett az életünkből irjon legyen szives
2015. dec. 10. 01:57
 5/14 Legoman ***** válasza:

Minden mágia, amivel a másik szabad akaratába akarsz avatkozni, az már fekete mágia.

Ide a legnagyobb varázslat, amit tehetsz az a szó.

Higgadtan és nyugodtan leültök 3-an és megbeszélitek a dolgot.

Ne kiabáljatok, ne veszekedjetek, csak nyugodtan.

Azután a végén mondj ítéletet, vagyis, hogy mi legyen további helyzetben.

De az is elég, ha csak 2-en ültök le ezt megbeszélni.

2015. dec. 10. 07:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne rá mód sikeresen alkalmaznod, a reményen kívül látsz-e esélyt arra, hogy a harmadik eltüntetése után házasságod helyrejöjjön?

Látsz-e biztosítékot arra, ha a mostani eltünik, nem jön helyére más? (Tudod, a kutya és a szalonna lehetősége...)

.

"...nem vagyunk most együtt a sok veszekedés miatt amit a harmadik fél okozott..."

Higgadt, nem hangos megbeszélést látok célravezetőnek, először kettőtök (pároddal) között.

Mindenképpen előnyödre válna, ha sikeres, azért, ha nem, akkor meg azért, hogy megismernéd az általad elkövetett hibákat, amik hozzájárultak a mostani helyzethez.

Még magad se csapd be azzal, hogy "mindent megtettél", mert általad jónak itélt tettet is rossznak, kellemetlennek találhat a másik. (A pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve.)

.

Véleményemet írtam le, tanácsot adni nem tudok és nem akarok. Oka egyszerű: te az én, én a te fejeddel nem tudunk gondolkozni.

.

Sok sikert a számodra és párod számára kedvező megoldáshoz, mágia nélkül is!

2015. dec. 10. 07:28
 7/14 anonim ***** válasza:

4 ha csak rosszat tudsz elképzelni azt is fogod kapni

ez a mágia.

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

2015. dec. 10. 15:10
 8/14 anonim ***** válasza:
pi csán rúgás.
2015. dec. 10. 17:54
 9/14 anonim ***** válasza:
mágiával így is úgy is szarul jársz
2015. dec. 11. 20:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Harmadik felett a negyediken? Így érted?
2015. dec. 12. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!