Szerelmi kötés? Mit tegyek?
tudok egy szerelmi kötést...cloroformnak és bilincsnek hívják..
de hozzá kell tennem ne csináld. amilyen ostobák itt az emberek mégmegcsinálod és felbujtó leszek -.-"
Ja most úgy tűnik mint ha nem lenne értelme az életének
Pár év múlva meg nem érted majd hogy lehettél ennyire hlye
Miért ne volna értelme az életednek?
Szerinted Isten ok nélkül hagy életben?
Terve van veled. Erre a tervre viszont te vállalkoztál. Elkezdted az életed, és megvalósítani az Isteni elrendelést. Megszegnéd ezt az ígéretet, amit tettél, azáltal, hogy véget vetsz az életednek, és egy másik emberhez fűzöd magad?!
Lehet, hogy most össze vagy törve, és úgy érzed, hogy nincs értelme semminek, de hidd el, hogy ez csak az elmúlt szeretet mellékhatása.
Ha valami véget, az véget ért, de jön egy új kezdet, amiben a korábban megtapasztalt és átélt dolgokat tudod alkalmazni, ezáltal okosabb, bölcsebb és érettebb leszel minden egyes pillanatban.
Nem akarod te ezt a mágiát csinálni, csak fáj a szíved. Helyette inkább ülj le, és képzeld el a vele töltött időt, köszönj el tőlük, és engedd el, engedd a szélnek az emlékeket, és a fájdalmat, amit iránta érzel, hogy messze vigye a szél, nézd egy ideig, és mihelyst eltűnik, és nem látod már, akkor tudni fogod, hogy most egy új élet kezdődik, egy új élet nélküle, ebben az új életben leszek sikeresebb, most fogom elérni és beteljesíteni álmaimat, a korom nem lényeg.
Majd ébredj fel, nyisd ki a szemed, és lásd meg a világot, ami körülötted van, és tudd, hogy ez csak rád vár, hogy meghódítsd!
Jaj ez olyan buta gondolkodás! Kamaszkoromban énis felvágtam az ereimet egy fiú miatt. Azóta meg nem győzöm takargatni a hegeket, és szégyenlem hogy Ennyire hülye voltam.
Fel a fejjel, jobb lesz majd minden :) Ha valaki, hát én csak tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!